.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Защо така?

Някой си
    Guest

Защо така?

Като се ебем с гаджето и тя седи като пън и нито охка нито мърда Взех нещо да се шашкам защо се получава така Проблема мисля че не е в мен защото имам и още една приятелка и като правим секс с нея всичко си е ок.На 18 съм а приятелката ми е на 17 ако има някакво значение това.Кажете на какво се дължи проблема и какво да направя?

Ми има 2-а арианта или не е задоволена или просто не издава звуци наскоро имах такава пр-ка грам звук не издаваше след 2-рото еб**е и казах сажелявам ама не ми е кеф да прая с теб секс няма кеф когато няма охкане и пъшкане от страна на нежния пол.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    може да се притеснява да стене и пъшка..няква срамежлива ли е?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

mm kakto kazaha predi men ili e po stesnitelna ili puk da ne i e kef... moje prosto da ne izpitva takova udovolstvie ot seksa... ima i takiva momi4eta.

Такива който звук не издават даже не си правя труда да свърша с тях казвам им просто дирекно не ми е кеф с теб сажелявам и тва е аз сам директен човек казвам си вчиско направо в очите без да ме интересува какво може да стане или да се случи или от реакцията на някой.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

da da suvsem vuzmojno e da e ot pritesnitelnite i ako i e za pruv put s tebe suvsem normalno o6te neznae kvo da prai 6te se otpusne
    mojete da probvate razli4ni pozi v koito poprincip momi4eto izpitva pove4e kef
    nakarai q dokato leji po grub da si hvane krakata na zguvkite i da gi pretisne do gurdite si i ti bockai tam kdue nameri6 ahhaha ama go pravi po ot4etlivo dulboki i rezki dvijeniq
    moje su6to taka na zadna ama q nakarai da zastane na kolena a s rucete da ne se podpira ami da gi opune napred ne6ot kato raztqgane taka truput i pada nadolo i se opuva a dupenceto i 6trukva nagore i taka promenq ugala pod koito penisut ti vliza vuv vaginata i i tova poprincip ima mn golqmo zna4enie za 4uvstvoto probvaite ralizni pozi i useti kude kak reagira mackata i taka no v nikaf slu4ai ne se otkazvai te tiq tihitei vodi nai dulboki i posle stavat super da6ni takvia

imah priqtelka deto be6e stesnitelni4ka pootrakah q malko za 2 godini i sega e luda mnn slojila si piursing na puteto dai praat pove4e kef na ednoto zurno i dr takiva tq se zaribi ot mene 6ot imam na ezika i na .... stava6e i mn kef tataka i vie mojete da probvate s ne6ot ....

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Ми има 2-а арианта или не е задоволена или просто не издава звуци наскоро имах такава пр-ка грам звук не издаваше след 2-рото еб**е и казах сажелявам ама не ми е кеф да прая с теб секс няма кеф когато няма охкане и пъшкане от страна на нежния пол.
    Хахаа прав си много.Аз съм си правила експерименти с моя-не му пъшкам,никакви движения и той не може да свърши сумати време.Малко да му поохкам и е готов на минутата.
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    ОО дупе .... имаш две приятелки .... ЕДната е девствена и стеснителна и е пълното дърво,а другата е кварталната к *рветина ...
    Мале,мале ... нямам думи ...

Няма страшно

момичето може да е глухонямо и парализирано, та не пъшка и не мърда.
    Пробвайте на люлеещ се стол (daddy-chair), дръпниси си и секс звуци от Нета и си ги пускай, докато се клатите

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от bibonka
    ОО дупе .... имаш две приятелки .... ЕДната е девствена и стеснителна и е пълното дърво,а другата е кварталната к *рветина ...
    Мале,мале ... нямам думи ...
    =D>
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от ultra
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Хахаа прав си много.Аз съм си правила експерименти с моя-не му пъшкам,никакви движения и той не може да свърши сумати време.Малко да му поохкам и е готов на минутата.
    spored men e iskala po dylgo zadovolqvane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си