da da suvsem vuzmojno e da e ot pritesnitelnite i ako i e za pruv put s tebe suvsem normalno o6te neznae kvo da prai 6te se otpusne
mojete da probvate razli4ni pozi v koito poprincip momi4eto izpitva pove4e kef
nakarai q dokato leji po grub da si hvane krakata na zguvkite i da gi pretisne do gurdite si i ti bockai tam kdue nameri6 ahhaha ama go pravi po ot4etlivo dulboki i rezki dvijeniq
moje su6to taka na zadna ama q nakarai da zastane na kolena a s rucete da ne se podpira ami da gi opune napred ne6ot kato raztqgane taka truput i pada nadolo i se opuva a dupenceto i 6trukva nagore i taka promenq ugala pod koito penisut ti vliza vuv vaginata i i tova poprincip ima mn golqmo zna4enie za 4uvstvoto probvaite ralizni pozi i useti kude kak reagira mackata i taka no v nikaf slu4ai ne se otkazvai te tiq tihitei vodi nai dulboki i posle stavat super da6ni takvia

imah priqtelka deto be6e stesnitelni4ka pootrakah q malko za 2 godini i sega e luda mnn slojila si piursing na puteto dai praat pove4e kef na ednoto zurno i dr takiva tq se zaribi ot mene 6ot imam na ezika i na .... stava6e i mn kef tataka i vie mojete da probvate s ne6ot ....