- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Mnogo seriozen problem
abe 4uite kvo be moga da zaloja mnogo pari 4e pove4eto ot tetq deto puskat temite ne sa pravili nikoga sex sigurno i priqtelki nqmat ama ina4e mnogo akali davat po temi deto vaob6te neznaqt za kvo stava vapros.spretet da se izlagate kvo kompleksi li izbivate ili kvo.ama 4e sme6no pokolenie e va6to.ednata i sa ebqlo v gaza ma neznai ko da prai emi ima hilqdi temi v internet za kvo tuka trqa da pita ili nqkoi si imal edi kvo si po huq mi ima si lekari za taq rabota vii tuka s edna duma mnogo razbirate ot vsi4ko to ako be6e taka nqma6e da ima sexolozi kragla nula ste vie
Nqkoi da te e karal da pose6tava6 saita![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG NO COMENT selqk
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
е някой да те кара да влизаш тука не така че си трай
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
saglasna sam =D>Първоначално написано от KaL1StRa^^
Абе палячо не исказвай мнението си без да те е питал някой за това е форума затова всички хора са тука когато някой има проблем и се нуждае от помощ да се посаветва да му се каже какво да прави ти мн ги разбираш нещатата бягай в цирка тука не си интересен като не ти харесва не посещавай сайта и форума общак.Първоначално написано от dashiznit
ne e nujno da go hulite mom4eto moje da e rzdraznen i nezadovolen taq ve4er ahahah
spoko ....
A na pi4a - toq sait se kazva teenproblems - toest problemi na teenagerite ili maldite deca do 18 godini !!!!! ahhaha
normalno e da pitat gotin a ti kato si mn otvoren i zadovolen i nqma6 problemi sus sexa idi na edin psihiatur 6ot ima6 problem s nervite ili po lesno si udari edna 4ekiq v toaletnata taq ve4er i se zavii prez glava da ne te napadne THE BOGGIE MAN deto jivee pod legloto ti ahhahahaha
Ами до някъде човека е прав,защото се пускат на ден по 20 едни и същи теми.А инфо има толкова много в и-нет,само клик на търсачката и ти изкарва 398439849384 страници.Лесно и много просто!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Госте не си съвсем прав ... тука има хора,които наистина знаят какво говорят и няма да тръгват да дават съвети ако не са сигурни ,но не отричам,че има някакви ЗЛЕТА , които се мислят,че много знаят ...
На тоя гост му се ебе 2 не вижда и си го искарва яда на всички че никой не му писка и вика че на повечето от тука няма кой и не са правили секс скрии са смешник.
vyob6te ne si prav tva e forum v koito si4ki obmenqmame opit i si pomagame
obijdash si4ki az toko mnogo knigi sym iz4ela za polovata kultura i ne misla 4e sym nekoq prosta selqnka kato tebe begai ot tuka![]()
Първоначално написано от sensei_d
![]()
saglasen sam
YOU CANT SEE ME!!!
Първоначално написано от dashiznit
С тебе брато няколко маймуни и няколко жирафа и ще можем да си направим карнавал. \/
"Смешно поколение е ващо" - Ти на колко си бе пайтак и като си толкова извисен кво търсиш тука.
Ти си патетичен идиот.Чиста проба смотаняк с много житейски проблеми.Сигурно баща ти та изнасилва.Ама нищо ние не ти са сърдим ти не си виновен че си купчина с лайна.
Nikoi ne te kara da pose6tava6 saita kato ne ti haresva ima lesno nedei vliza!!!
Точно така! ...Първоначално написано от KaL1StRa^^
... пък и затова е сайта, да се пита! Може тука не всички да знаят всичко, ама има хора с опит, пък и е много по-лесно да питаштука за някои неща (примерно както имаше една тема за позите в секса или за хапчета за целулит и т.н. и т.н.) отколкото да ходиш на лекар и да питаш него!
Така че като не ти харесва сайта, къш!
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Затова е тийнпроблем сайта за обмяна на информация опит за помощ на тинейджъри и не само на тях.