- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Имам приятел, но се натискам с други пред него ;(
Дошъл му е акълът в главата, дано и на тебе ти дойде. Успех с търкането и дано не си останеш само с него.
OMGF![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
WTF?!?!?
kak moje da obi4ash nqkoi i da ti i kef toi da strada 4e mu se natiskash s drugi pred o4ite???????? 4e daje i da te vazbujda tva !!! BLQK!!! basi kurvenskite nomerca lele... kolko muka ima po toq svqt -
![]()
![]()
![]()
![]()
Мила ти сама си си виновна какво очакваш от момчето...ти да се натискаш с др пред него а той да те чака...или спри да се занимаваш с др или се примири че ще си без него...![]()
Ми... Кофти...
Тряало е да се осъзнаеш по рано... Ама вече е къснуАйде ще се влюбваш и в други... Само гледай да не става като с тоя...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Хаа ми заслужила си си го!!!
I love you...
ЕША Ееее......... това ако е любов.. ме ПРЕКРЪСТЕТЕ !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Keep the Demons in my Soul and every moment they can grip you...
Only the SoulKeeper can save me from this hell
Ти не го обичаш ти просто си се привързала към него ,защото си свикнала да си с него.А ти си по-ку*венски стил..хаха без да се обиждаш ама честно ,тва е бати наглостта да го правиш пред негоАе ако е тайна
да не разбере и то 1 път ,2 пъти ама ти пък...направо се оливаш ,да ти дам кърпичка???
![]()
![]()
Zdravei mili4ka i az sam v po4ti sa6tata situaciq kato teb,samo kadeto ne se natiskam s drugi mom4eta pred nego,a mi kogato ne e s men.Neznam za6to tolkova ot drugite mislqt,4e ne go obi4a6,obi4a6 go mn qsno i az sa6to obi4am moqt priqtel adski mnogo,no prosto imam momenti kogato sam v kompaniqta na nqkoe gotino mom4e i prosto nqkaksi nenadeino stava taka 4e zapo4vam da flirtuvam s nego.
Mnogo dobre te razbiram,ama mnogo i 6te ti dam edin savet predi da e kasno,za6toto pri men ve4e e kasno.Skarah se s priqtelq mi i toi ne iska da me vijda pove4e i v momenta se 4uvstvam ujasno,neznam kakvo da pravq,taka 4e macka ili izbira6 da si samo s nego ili vsi4ko 6te priklu4i mejdu vas,prosto dr na4in nqma.
Де*ба, а аз си мислех, че познавам много к*рви и им знам номерата, но съм грешал...
Ем к'во да ти кажа... Явно не можеш да обичаш или си адски извратена.![]()
![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Такива най-мразя. За чий х*й си с него като се натискаш с други ?! Обичала била..ако го обичаше нямаше дори да си помислиш да го направиш т'ва.
"Когато се раждаш, ти плачеш, а светът се радва. Живей своя живот, така че когато умреш, светът да плаче, а ти да се радваш."