- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Миризмата на страниците на стара книга...
Иииии,много хубава темичка
И си права..Тъжна работа е този начин на комуникация..но пък е решение,аз като съм далече от близки и приятели...все едно,отклонявам се от зададената тема
Естествено,че обичам да чета.и то не само Хари Потър,Тери Пратчет,Пътеводителят и т.н..Обичам да чета книги,които ми дават знания,такива,които ми дават обща полезна на практика информация и такива за развлечение.Обичам сама да си изграждам представа и сама да подреждам света в книгата,точно затова и мразя разни кино адаптации,където всичко е подредено така,както на режисьора му харесва.Обичам да чета,защото по този начин попивам по малка частица от всяка книга и цялото това съкровище,което събирам,знам,че някой ден ще мога да го оползотворя по най-добрия начин - като предам любовта към книгите на децата ми
Аз не гледам телевизия.Не съвсем никаква де - гледам новини,времето,рекламния блок между тях (),някое и друго образователно предаване,доста рядко забавна програма(не за друго,а защото в повечето случаи не е разтоварваща,а затормозяваща)..Не,че изпадам в крайности,просто предпочитам да си пусна музичка(различна от друс-друс,която въртят по музикалните канали),да се видя с познати,да се поразходя сама,да прочета нещо..Наскоро даже се замислих колко много още неща искам да видя,разуча и изследвам
Не знам,тази тема мога да я коментирам много надълго и на широко,стига да има кой да ме слуша(в случая чете).Утре ще се включа по-активно
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...