- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Миризмата на страниците на стара книга...
Хахаха тамън излизам от тая тема дето спомена в началото...тая е ебаси тъпата дрожда!
Колкото до книгите...да си кажа аз много не обичам да чета. Някак си не ми доставя удоволствие самия процес на четене. Може би много се разсейвам, не знам. Когато почна да чета нещо по-сериозно почват да ме болят очите, да ме болят някфи стави, изморявам се супер бързо...Може би е въпрос на навик, който не съм зъздал. Иначе съм доста любознателен. В даскало като ми е интересно с удоволствие слушам какво разказва даскала, обичам да гледам Discovery, Animal Planet, National Geographic, жалко че нямам кабелна иначе щях това да правя по цял ден..кат зацикля в някой приятел не можеш да ме дигнеш...абе кфо ли се и обяснявам..
Иначе като каза "стари книги" преди седмица бях на село и намерих някфа книга, супер стара разпердушинена..едвам разбрах каква е защото беше на старобългарски, а именно "Клетниците" превод от 1856 примерно..осемстотин и някоя. Гледах и не можех да повярвам на очите си...даже се опитах да прочета нещо ама не ми се отдаде...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!