- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Jivota e tolkova nespravvedliv
Sluchvalo li vi se e da se sybudite s misylta, che tochno tova koeto iskate vi bqga mnogo zdravo po " tych liniqta"... e na men mi se e sluchvalo....
Iskam go tolkova mnogo ...a toi ne otgovarq na chuvstvata mi ..
Poluchavame vnimanie ot vseki, no ne i ot tozi za koito jaduvame...Bih zamenila cqloto tova vnimanie za negovoto..Zashto trqbva razlichn individi da se opitvat da stignat do syrceto mi , no ne i toi... S kakvo tolkova me vpe4atli che biq shuta na vseki drug ... Kak uspq da vlezesh pod kojata mi a sled tova se otdrypna...nima ne sym dostoina za teb...
Mrazq kogato stava taka... Tochno tova, koeto iskash ne Te iska.....
Na vas sluchvalo li vi se e neshto takova...?
В момента съм в такова положение.Е не само в момента,от близо 2 години.Никак не е лесно след теб да тичат десетки момчета,а ти да искаш само едно,а то да не може да бъде твое.И всъщност ти го причиняваш това на момчетата като ги игнорираш - така както прави Той с теб.Няма нищо по-лошо от несподелената любов.Гадно е да си самотен,да виждаш навсякъде влюбени,които са заедно,прегръщат се,целуват се...а ти да стоиш тъй сам и само да гледаш,вместо и ти да бъдеш щастлив като тях.
"Най-болезнения начин някой да ти липсва е да стой точно пред теб,а ти да знаеш,че неможеш да го имаш..!"
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Tolkova e blizo da men .... vijdam go pochti vseki den , misyltta che nemojem da bydem zaedno me pobyrkva.. Neiskam nikoi drug a samo nego .. misleh si, che shte go prevyzmogna no eto ve4e 4 meseca i ne mi izliza ot uma... Do vchera si misleh, che sym go zabravila, no qvno sym se opitvala da si go vtylpq. zashtoto v momenta v koito go vidqh i usetih pak onazi trypka..Pyrvo si misleh 4e go iskam tolkova samo zashtoto nemoje da byde moi nali " zabraneniq plod e nai-sladyk".
no ne e taka ... iskam go zaradi samiq nego.... a nemoga da go imam....i nai tyjnoto e che nemoga da napravq nishto po vyprosa ...veche...nz kakvo poveche..... A neiskam da se otkazvam ot nego.
Probvah kakvo li ne.. dori se zabih s dr momche, no Toi taka se e namestil pod kojata mi che nqma myrdane ot tam... Prosto nemoga da haresam nikoi drug ... na fona na nego vsi4ki izglejdat kato edno golqmo nishto
se edno slu6am edinstveniq mi slu4ai v koito me otblusna mom4e nikoga ne we stavalo tova z go obi4am vse o6te no 6ansove nqmam nie sme prosto priqteli nadqvam se i takiva da si ostanem ne se nadqvam na ne6to pove4e moge da go obi4am zamenqm go postoqnno s razli4ni maje no sega mislq 4e sre6tah 4oveka skoito moga da zamenq vuprosniq nadqvam se iskreno se nadqvam!!!!no o6te ni6to ne se znae za sajalenie!!!taka 4e kvoto i da se slu4i ve4e nqma da se u4udq i ti napravi taka mila!!!!
daaafuck-ana rabota e ...seki put mi se slu4va,e po4ti vseki dee predu da tragna sus nastoq6tiq mi priqtel postoqnno se boreh za vnimanieto na nqkoi,no kato vidq 4e e beznadejdno se otkazvah i prodaljavah napred....negy go sre6tnah slu4aino i nqkak si barzo go spe4elih....ponqkoga jivota ne e tolkova gaden ,no v 90% e mnoooogooo gaden....
![]()
Не разбирам много в тази ситуация, защото не ми се е случвало, но предполагам е ужасно, защото мога да си представя какво ще ми е без любимия човек.
Ми какво да се прави живота е скапан. А това че харесваш, някой дето не ти обръща внимание е проста психология-винаги искаме това което неможем да имаме! И най-тъпото е че сиг след време той ще ти обръща внимание а ти ще си безразлична.Но пък знаеш ли може и да стане нещо м/у вас
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
нямала съм подобни моменти на тотално хлътване, не съм тичала никога през живота си след заднита на някое момче, нито пък съм имала желание да го правя.
каквото е станало - станало. има други момчета около теб, обърни внимание на някое от тях. клин клин избива нали знаеш![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
dam ama ima takiva koit nemogat da se otkajatПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Da, ima i drugi momcheta ne e ednistven , no kato go gledam tolkova idealen i perfekten.... stoi pred men s cqlata si perfektnost i znam che nqma da namerq drug kato nego... tolkova mnogo mi dopada a neiska da byde s men .. Ot tova boli ujasno mnogo a i samiq fakt che neznaq dali bi moglo da izleze neshto hubavo m/u nas ,....me pobyrkva oshte poveche
Оооооооо,това ми е до болка познато.В повечето пъти при мен е така,все ми бягат по тъч линиятаНо като не ме харесват не мога да ги накарам.Продължавам на пред,все пак живота ми е 1 и мисля да се ядосвам колкото се може по-малко,за да не съжалявам като стана баба,ако въобще стигна до там-да чукна на дърво
![]()
Но се замисли като мен.И на мен ми обръщат сигурно 10 човека внимание,но никога не е от този,когото искаме,тъй че и ние бягаме по тъч линията на някой![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Случва се...Явно е осъзнал, че го харесваш и мерака му е минал.
Както и да е, няма какво да се ядосваш, животът е пред теб, ако си поставиш за цел, със сигурност ще се откажеш от него, а и няма какво да страдаш за човек, който не отвръща на чувствата ти. Давай напред, като не иска, търси щастието си другаде...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Moq syvet e da prodylji6 na pred.BQh sy6tata.Ne spirah da mislq za nego.No se zapoznah s drug.Koito e o6te po perfecten ot predi6niq.Imam si i dokazatelstvo.Dnes kogato go vdih ne trepna ni6to v men.Zabravih go!Първоначално написано от Zashto
Че кво ви е интересно да тледате влюбеви, аз не ги гледам щото ми е гадно. Игнорирам ги. Освен това ако любовта е единственото нещо, за което живеете и ви прави щастливи не е добре.Първоначално написано от SinisterDoll
Имала съм,ужасно е![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми нормално е да се случи... Все пак ние хората сме едни неблагодарнициПри мен кво стана... Ми обичах едно момче от 6 години
И само той не ме поглеждаше де... Рязах, рязах.... И после разбрах че той не е за мен щом не ми обръша внимание той да страда... После... Мислих че се влюбвам в поне 3-4 момчета, ходих за малко с тях, но тва момче не ми даваше мира (все пак е в мойто даскало) ... Сега мисля че пак съм влюбена
но има моменти в които пак мисля за него.. Просто той е една недостижима звезда и винаги 6те остане такъв за мен...
Вие на хероин ли сте бе?