- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- problemi s dietata
Na dieta sym ot pochti 2 mes - svalih 10 kila vsichko tochno tolkova i se ochakvashe ... No vnezapno se poduh ... korema mi e neprestanno podut imaiki previd che nikoga ne e bil ....... ot kakvo bi bilo tova i kak bih mogla da go predotvrata
Е как да ти кажем от какво може да е, като не ти знаем диетата? Напиши какво и кога ядеш, заедно с грамажите!!!
Еми често корема се подува преди мес.цикъл![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mi dietata v nai oshti linii e oveseni qdki i zeleni zaelenchuc i inache si ima opredeleni chasove ... i predi sym pazila dieti i efektyt ponqkoga e syshtiq ... vyprosa e za kolko vreme i kak minava .... nemoga da ponesa fakta da sym svalila veche pochti 9 kila i korema da mi e kato na bremenna lelka v 3tiq mesec ...
Aми няма да мога да ти обесня точно, но мисля че точно когато изведнъж се подложиш на такъв режим и храносмилателната система започва да работи на съвсем друг режим, т.е. рязко сменя начина си на преработка на храната.Би трябвало да се оправиш, когато тялото ти свикне с диетата, а може и просто диетите да не ти понасят....
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
Първоначално написано от Imaginar4e
![]()
Life sux but just keep smiling
Освен да не ти се подуе корема от толкова овес и целулоза. Интересно ми е от къде си набавяш белтъци???
Точно така! Като ядеш само ядки и салата и кво ще стане накрая!?Първоначално написано от Ниго
Диета се нарича разнообразно хранене в малки количества, а не тъпчене с ядки марула! Пффф
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Еми може да ти е от много неща подут ...ако много рязко си започнала диетата или изведнъж си я спряла може на това да се дължи...или пък на храната която си яла...зависи от мноооого неща и не може просто така да ти кажем какво ти е!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Mi principno dietata mi e dadena ot dietolog ... makar che imah da svalqm samo 6 kg koito veche sym svalila daje sym svalila poveche vyprosa e che mi trqbavshe za mn kratko vreme ... vse pak toi mi kaza che e vredno da q spra predi kraq etc etc .... za beltycite - vs 7mi den moga da qm kakvoto iskam koeto obiknovenna e sirene ili mlqko zavisi kfoto mi se qde![]()
merci za otgovorite mai nai strashnoto mina zapochna da mi minava ottoka makar oshte da mi e podut