.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: problemi s dietata

just^me2
    Guest

problemi s dietata

Na dieta sym ot pochti 2 mes - svalih 10 kila vsichko tochno tolkova i se ochakvashe ... No vnezapno se poduh ... korema mi e neprestanno podut imaiki previd che nikoga ne e bil ....... ot kakvo bi bilo tova i kak bih mogla da go predotvrata

Ниго
    Guest
    Е как да ти кажем от какво може да е, като не ти знаем диетата? Напиши какво и кога ядеш, заедно с грамажите!!!

Супер фен
    Еми често корема се подува преди мес.цикъл
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

just^me2
    Guest
    Mi dietata v nai oshti linii e oveseni qdki i zeleni zaelenchuc i inache si ima opredeleni chasove ... i predi sym pazila dieti i efektyt ponqkoga e syshtiq ... vyprosa e za kolko vreme i kak minava .... nemoga da ponesa fakta da sym svalila veche pochti 9 kila i korema da mi e kato na bremenna lelka v 3tiq mesec ...

moje da ti prozvu4i stranno no aktiviq pomaga to4no za podut korem-v neq ima mai razhlabitelno i....abe ako dietata ti pozvolqva qj po edna na den(preporu4vam ti kogato si u vas da q qde6 )i za desetina dni korema ti 6te se opravi

Aми няма да мога да ти обесня точно, но мисля че точно когато изведнъж се подложиш на такъв режим и храносмилателната система започва да работи на съвсем друг режим, т.е. рязко сменя начина си на преработка на храната.Би трябвало да се оправиш, когато тялото ти свикне с диетата, а може и просто диетите да не ти понасят....
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

Цитирай Първоначално написано от Imaginar4e
    Aми няма да мога да ти обесня точно, но мисля че точно когато изведнъж се подложиш на такъв режим и храносмилателната система започва да работи на съвсем друг режим, т.е. рязко сменя начина си на преработка на храната.Би трябвало да се оправиш, когато тялото ти свикне с диетата, а може и просто диетите да не ти понасят....
    Life sux but just keep smiling

Ниго
    Guest
    Освен да не ти се подуе корема от толкова овес и целулоза. Интересно ми е от къде си набавяш белтъци???

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ниго
    Освен да не ти се подуе корема от толкова овес и целулоза. Интересно ми е от къде си набавяш белтъци???
    Точно така! Като ядеш само ядки и салата и кво ще стане накрая!? Диета се нарича разнообразно хранене в малки количества, а не тъпчене с ядки марула! Пффф
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    там където залязва слънцето
    Еми може да ти е от много неща подут ...ако много рязко си започнала диетата или изведнъж си я спряла може на това да се дължи...или пък на храната която си яла...зависи от мноооого неща и не може просто така да ти кажем какво ти е!
    Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
    болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
    Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
    в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!

Guest
    Mi principno dietata mi e dadena ot dietolog ... makar che imah da svalqm samo 6 kg koito veche sym svalila daje sym svalila poveche vyprosa e che mi trqbavshe za mn kratko vreme ... vse pak toi mi kaza che e vredno da q spra predi kraq etc etc .... za beltycite - vs 7mi den moga da qm kakvoto iskam koeto obiknovenna e sirene ili mlqko zavisi kfoto mi se qde
    merci za otgovorite mai nai strashnoto mina zapochna da mi minava ottoka makar oshte da mi e podut

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си