.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мой си дяволе!
    Guest

Moderated: Искам да спре да ме лъже...

Ситуация - Д. е момче на 16 години.С приятелката му Н.(в един клас са) са имали едногодишна връзка и преди два месеца са скъсали по взаимно съгласие(по-скоро Д. скъсал с Н.).Оттогава той непрекъснато лъже Н. че ходи по дискотеки,прави секс с непознати момичета,целуват се,свалят се и т.н. Н. е достатъчно умна да разбере че това са пълни глупости и наскоро съумява да накара Д. да признае част от лъжите,като същевременно той й пробутва още лъжи.Засега идеята е,че се целува с момичета и ги използва и ходи по дискотеки.
    Въпрос - какво би накарало Д. да спре да лъже Н.(в случай че тя се отнася с него с достойнство и уважение и му дава да разбере че не вярва на нито една от лъжите и сменя темата всеки път когато чуе лъжа)?Д. се прави на приятел на Н. но я лъже.Какво ще му помогне да се справи с това и да престане да се държи като 6-годишен?

точка 7 (mod by WIM)

Мега фен Аватара на koalka
    Може би той още има чувства към нея и за това говори така, за да я накара да ревнува.Просто нека да поговорят двамата насаме и да се изяснят.Явно и тя има чувства, защото ако нямаще въобще нямаше да й пука дали лъже или не и дори нямаше да има тая тема Ако имат чувства по-добре да са заедно.Нека поговорят и тя да признае чувствата си и да му каже, че тези лъжи, които говори са чиста измислица.

Мой си дяволе!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би той още има чувства към нея и за това говори така, за да я накара да ревнува.Просто нека да поговорят двамата насаме и да се изяснят.Явно и тя има чувства, защото ако нямаще въобще нямаше да й пука дали лъже или не и дори нямаше да има тая тема Ако имат чувства по-добре да са заедно.Нека поговорят и тя да признае чувствата си и да му каже, че тези лъжи, които говори са чиста измислица.
    Благодаря ти много. Н. поговори с него и му обясни,че няма смисъл да я лъже,защото не му вярва,но той продължи да настоява,че поне някои от нещата са истина. Н. няма чувства към него,но след цяла една година не е безразлична.А той проявява интерес към нея,но Н. не знае какви са му чувствата.Мерси все пак

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    просто Н. трябва да спре да му обръща внимание. колкото повече тя си го слага навътре, толкова повече Д. ще разбира че я дразни и ще продължава с лъжите. безразличието е най-силното оръжие
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    А Н. какво я ебе, 4е той я лъже като не са заедно?

Emi tq trqq da pre da mu obrushta vnimanie..sle dkato veche ne sa zaedno.. :}
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Голям фен
    Боже,Боже...Тоя човек не е добре с главния мозък.Защо лъже,след като вижда,че тя не му вярва.Кажи на Н. да му каже да отиде на психиатър да се прегледа,че от млад да е толкова зле.. .
    Еми,нека му каже също да се махне от нея,да не я закача,да му каже,че не я интересува,каквото иска това да си прави....Абе направо така "Ти не разбра ли,че не ме вълнуваш????????" или да му прати следния смс:
    Защо със мен избиваш своите комплекси,като дори от ненадървен хуй по-мек си?!Да беше смешен,че да ми повдигаш настроението,а ти си тъп и не искам да ти слушам мнението!Гася те като свещ и лягам...Всеки спор с тебе в левия си джоб слагам!
    Може да подейства,да пробва
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Спорет мен Д. все още много обича Н. и се опитва да я нарани като и показва че е продължил и я е забравил така бързо, но и Н. явно не е безразлична ( а и няма как да не е) към Д, след като толкова на вътре взема нещата.За мен решението не е в разговор между двамата а между Н. и самата Н. Тя трябва да си даде сметка дали иска да е с него и ако е така да продължава да дерзае, и да се опитва да му помогне, а накрая и отново да се съберът, защото и двамата изпитват нещо.
    Втория вариант е тя да сметне че вече зпитва нещо към него само заради тази 1 година, тогава тя наистина трябва да му тегли майните и да продължи напред! Този вариант за мен е по одачен, защото от майка ми съм научила 2 неща:
    1:Никога ни се връщай да лижеш кал, там където веднъж си пил вода...
    и 2:От приятелство любов може да стане, но от любов приятелство, никога!
    Аз така мисля, и тъй като преживях същата ситуация с момче с което бяхме ходили 3 години, от опит казвам, че втория вариант е най-одачен.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мой си дяволе!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от aniezina
    Спорет мен Д. все още много обича Н. и се опитва да я нарани като и показва че е продължил и я е забравил така бързо, но и Н. явно не е безразлична ( а и няма как да не е) към Д, след като толкова на вътре взема нещата.За мен решението не е в разговор между двамата а между Н. и самата Н. Тя трябва да си даде сметка дали иска да е с него и ако е така да продължава да дерзае, и да се опитва да му помогне, а накрая и отново да се съберът, защото и двамата изпитват нещо.
    Втория вариант е тя да сметне че вече зпитва нещо към него само заради тази 1 година, тогава тя наистина трябва да му тегли майните и да продължи напред! Този вариант за мен е по одачен, защото от майка ми съм научила 2 неща:
    1:Никога ни се връщай да лижеш кал, там където веднъж си пил вода...
    и 2:От приятелство любов може да стане, но от любов приятелство, никога!
    Аз така мисля, и тъй като преживях същата ситуация с момче с което бяхме ходили 3 години, от опит казвам, че втория вариант е най-одачен.
    Така е,Н. не е съвсем безразлична,а и тя също предполага,че Д. още има чувства към нея,но той по никакъв начин не го показва(освен че от време на време я заговаря и на живо и по скайпа и или започва да лъже или я пита за други момчета дали има около нея). Н. е решила повече да не ходи с Д.,но й е неприятно от тези лъжи и трябва да измисли нещо,за да ги спре - все пак ако Д. лъж,значи още не е преодолял краят на връзката им(нищо че минаха вече 2 месеца.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Човека просто си има чувства към и това е начина, за да я спечели и да я накара да се съберът отново.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами да спре да му обръща внимание. Когато я лъже тя да не му казва нищо. Просто да го остави, той сам ще разбере, щото колкото му обръща внимание толкова той ще я лъже за да ревнува тя.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Ами да спре да му обръща внимание. Когато я лъже тя да не му казва нищо. Просто да го остави, той сам ще разбере, щото колкото му обръща внимание толкова той ще я лъже за да ревнува тя.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Боже,Боже...Тоя човек не е добре с главния мозък.Защо лъже,след като вижда,че тя не му вярва.Кажи на Н. да му каже да отиде на психиатър да се прегледа,че от млад да е толкова зле.. .
    Еми,нека му каже също да се махне от нея,да не я закача,да му каже,че не я интересува,каквото иска това да си прави....Абе направо така "Ти не разбра ли,че не ме вълнуваш????????" или да му прати следния смс:
    Защо със мен избиваш своите комплекси,като дори от ненадървен "мъжки полов орган" по-мек си?!Да беше смешен,че да ми повдигаш настроението,а ти си тъп и не искам да ти слушам мнението!Гася те като свещ и лягам...Всеки спор с тебе в левия си джоб слагам!
    И аз мисля така.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от nasty_f
    Защо със мен избиваш своите комплекси,като дори от ненадървен "мъжки полов орган" по-мек си?!Да беше смешен,че да ми повдигаш настроението,а ти си тъп и не искам да ти слушам мнението!Гася те като свещ и лягам...Всеки спор с тебе в левия си джоб слагам!
    И аз мисля така.
    Това бях аз.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Emi shtom veche nqkolko pyti si mu kazala che te lyje i ne mu vqrvash zashto prosto ne opitash i ti negoviqt metod. Zapochni i ti da go lujesh za da vidim negovata reakciq moje da se useti za nameka i da spre. Ili moje pak da se suberete no ti kazvash che ne jelaesh ami togava zashto si tolkova mila s nego ... budi veche priqtelkata ... ako nqkoq priqtelka taka te lyje tochno tolkova milo li shte si pogovorite az lichno bih se qdosala i nai mnogo da i se razvikam za kakvo me lyje.

Мой си дяволе!
    Guest
    А има ли някакъв начин Д. да спре да лъже,какъвто и да е начинът,защото изглежда игнорирането(без да са "скарани") няма особен ефект

Супер фен
    po temata moga da kaja samo edno D.T.B.V.G.Z

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    emi logichno e,che i probutva tiq luji za da vidi tq kak shte reagira i dali ima chuvstva kum nego.Puk i shtom i momicheto se drazni situaciqta e qsna...
    kak da spre?emi otiva pri nego i mu kazva v prav teskt..taka i taka e zakvo me lujesh..da me draznish ili shtoto oshte imash neshto kum men?..100% toi shte e tush ot vsqkude i nqma da znae kvo da kaje v purviq moment,no ima shans da si priznae i da spre da luje.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на maybelline
    Най-добре е Н. да спре да се занимава с Д. и да хо забрави.Изглежда Д. е комплексар,а такива често се срещат на тази възраст - лично аз познавам 2-3...Изобщо,нека Н. остави Д. да порасне,защото явно Д. е малко разглезено хлапе.А той да се сваля там с който иска,изобщо Н. да го забрави и точка.

хммм май Д. още харесва Н. и иска само тя да ревнува...защо не знам...а приятелката ти още ли го харесва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си