- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредната драма
здрвеите на всички
имам проблем,но нямам решение и се надявам вие тук да ми помогнете...
имам си приятел от 2 месеца...или поне имах...последните няколко дни мн се карахме за какво ли не...аз му иневерих на пук,той ми прости,след това скандалите продължиха...и всичко е адски объркано...
преди време ме беше излъгал за нещо ужасно...беше ми казал че ме обича,а в последствие се разбра че не бил сигурен в чувствата си.сега отново го казава и твърди,че тоз път е наистина.
Но в тази връзка тои прави всичко за да бъда щастлива и да успеем да постигнем нещо заедно,а аз несъзнателно винаги се държа като дете...вчера му казах,че неискам да го задържам повече...че искам всичко да свърши и тои да бъде щастлив с друга...но го обичам ужасно много а незнам дали мога да се променя....
след като вчера му казах това че всичко трябва да свърши тои ми каза само: обичам те "всичко друго е може би" но неможах да го разбера....нзм наистина какво да правя...не искам да го пусна да си отиде,но неискам и да го мъча повече...![]()
![]()
![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Супер много се изнервям на такива теми. Айде кажи ми като тоооолкова много го обичаш и не искаш да бъдеш без него, защо си му казала да си потърси друга?!? Вие съвсем не сте добре! Нямате си проблеми и гледате как да си ги създадете и правите от всяко едно нещо трагедия. Да си мислила преди да говориш глупости. Сега ще си търпиш последствията... много мразя такива неща - хем го обичаш, хем искаш да си с него, а на всичкото отгоре и си му изневерила... на пук...![]()
може би най-добре е да си дадете временно една кратка почивка. така и двамата ще имате време да помислите върху връзката си и върху отношенията си. чувствата между двама души са основите на взаимоотношенията, и не са ли те изяснени тази връзка няма на какво да се крепи
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Щом го обичаш, трябва да направиш нещо, за да не се карате.Поговорете за това, опитайте се оправите нещата, дайте си още един шанс.
ами просто не осъзнавах нещата....щом мразиш такива теми не отговаряй на тях...не търся нападки а помощ тук...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Ти казваш, че не знаеш дали можеш да се промениш..Защо не поговориш с него?Обсъдете нещата..в една връзка проблема никога не се търси само в единия.Щом толкова много го обичаш не го пускай да отива при друга..много е гадно да ти го кажат това нещо.Ако любовта ти е истинска ще направиш всичко възможно да го задържиш до себе си и преди да направиш нещо помисли малко какви ще са последствията, защо го правиш, има ли смисъл изобщо и т.н.
А какво имаш предвид под "държа се като дете"?В какво се изразява това?А защо му изневери напук?Той с какво го е заслужил?Постави се на негово място..![]()
Изпитваш наистина силни чувства, това е много готино, само не мога да си вкарам представата за изневери, прошки и други такива в една нормална връзка, просто си седни и остави нещата да ти се поизяснят. Прецени си ти какво искаш на теб да ти направят, какво не, след това започни да правиш тези неща за приятеля си - това което искаш да не ти го причини, не му го причинявай и ти![]()
->~<-
Абе,не мога да ви разбера вас и това какво е искал да каже............Щом смяташ,че епо-добре да скъсате,късайте,но да не съжаляваш после.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!