- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вредно ли е да се бръсне6 рано???
Хора на 15 съм имам малък мустак ама е кофти да расте.Верно ли е кофти да го бръсна от рано???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Е, ами щом ти е пораснал значи е време да го махаш![]()
Дали ще почнеш сега или ще го оставиш и след време ще почнеш да го махаш .. не мисля че има значение, но мое лично мнение си е че трябжа да се маха!
Ъм честно да ти кажа,на 15 като си хич не ти е рано даже...някои от 13-годишни се бръснат,че и по-малки има![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хаххахха, девствено мустаче. Махни го.
15 години е нормална възраст да започнеш да се бръснеш.Иначе на 20 няма да имаш никаква брада.
Минавай гоАз за пръв път се обръснах точно на 13-тия ми рожден ден
![]()
бръсни кво чакаш... аз на 14 се обръснах за 1ви път.. и такъв мустак имах че... майко мила.. не ми се мисли.. ама после става доста досадно.. ама няма как..
edit: по добре първите пъти с няква електрическа самобръсначка да минеш.. щото още кожата ти е много мека и ще се порежеш лесно![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Spored men zawisi ot mustacheto,w smisul dali si lichi mnogo ili ne,w moq klas ima momcheta(17 god.) koito oshte ne sa se brusnali i drugi koito pochnaha predi godina-dwe ... A i towa e wupros na lichen izbor![]()
ako iskash go mahnikoi te kara.. :} ne mislq 4e e vredno
![]()