- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- iskam golqma pomosht:(
imam edin ogromen problem za koito veche neznam kam koi da se obyrna... vaprosa e v tova che priqtelqt mi ima "proqden" 9-ti preshlen na grabnaka koeto e dovelo do izmeneniq v grydniq mu kosh... ot tova mu se sazdavat ogromni kompleksi koito prosto go ubivat... iska da si napravi operaciq no poneje tuka sa super typi hirurzite i tyrsqt samo parata iska da si q napravi naprimer v sofia NO... tuk sledva o6te 1 problem kam koi hirurg da se obyrnem - parite ne sa ot znachenie no za smetka na tova trqbva da e garantiran rezultata za tova se obry6tam kam vas s molba horata koito sa s golemi sarca tuk i ako znaqt ili i te imat takav problem prosto da kajat kam koi hirurg da se obyrnem
(temata ne e ebavka i ako nqkoi q prime za 6ega ili se bazika prosto 6te sam mnogo razo4arovana blagodarq predvaritelno) [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o<
Приятелят ти и неговите родители какво са правили до сега за да се реши този проблем?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
vsa6tnost maika mu e po4inala v sa6tata godina kogato go e blasnala kola ot koeto mu se e slu4ilo vsi4ko tova i vsi4ki sa si mislili togava 4e e bilo nqkvo malko naranqvane i natyrtvane koto mojelo da se oprai i bez da se hodi na lekar
колко е голямо момчето?Първоначално написано от Crazy_DeviL{F}
колко време е минало от травмата?
какво наричате "прояден" прешлен, предполагам Девети гръден?
ami to4no devetiq e i si mu e na grabnaka mn qsno toi e na 19 a ot slu4kata sa minali pone 3/4 godini i mn lekari mu kazvat 4e moje da probvat da go opravqt no e mn riskovano i nzm ve4e kvo da praim :~(