- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем... (дайте съвет)
Първо искамда кажа, че темата не е ебавка.
За какво става въпрос...преди доста време се ебах за първи път, но съвсем скоро има вероятност пак. Проблемът е, че първият път свърших много бързо и сега това ме е комплексирало, че пак ще стане и да ви кажа честно незнам какво да правя.
Бихте ли ми казали какво...как да направя така, че да свърша по-бавно...въоше всякакви съвети по въпроса ще ми бъдат от полза.![]()
Не трябва да очакваш още от първия път върхови постижения. С опита всичко ще се оправи. Не трябва да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, с опита ...
Трябва ми конкретен отговор, конкретен съвет.
naistina ti trqbva opit zapomni predi da nastypi momenta da pousokoi6 da otpusne6 naprejenieto taka i na teb i na momicheto 6te vi byde spokoino ako tolkova iska6 da vi byde hubavo zapochete s ne6to kato lubovna igra svyr6i edi pyt i posle davaite ubedena sym 4e vtoriq nqma da e tolkova kratyk
Успокой се ве ти какво искаш още 1-вия пат и да си секс машина да чукаш 1 час ли нестава с течение на времето всичко ще се оправи.
Nqma pove4e kakvo da se komentira tazi temaiz4erpa se
![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Спирай, когато усетиш,че свършваш. пий малко,ама малко алкохол. Слагай презерватив може и от тези за задържане. Нека ти направи преди това ръчен масаж или свирка, при която да свършиш и разни други. Като цяло бъди спокоен, а ако пак свършиш бързо-почини си и давай пак!
След като се из*беш 10-15 пъти сичко ще ти е ясно,а от там нататък ще стааш се по добър тфа е гаранция!![]()
Смяна на позите..Най-добре ще е,ако ти си отдолу(ездачка),така ще свършиш по-бавно![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
А ако си прасна една чакия някой и друг час преди секса....това ще помогне ли?![]()