.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    въпроса
    Guest

Имам проблем... (дайте съвет)

Първо искамда кажа, че темата не е ебавка.

За какво става въпрос...преди доста време се ебах за първи път, но съвсем скоро има вероятност пак. Проблемът е, че първият път свърших много бързо и сега това ме е комплексирало, че пак ще стане и да ви кажа честно незнам какво да правя.
    Бихте ли ми казали какво...как да направя така, че да свърша по-бавно...въоше всякакви съвети по въпроса ще ми бъдат от полза.

Не трябва да очакваш още от първия път върхови постижения. С опита всичко ще се оправи. Не трябва да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

въпроса
    Guest
    Да, с опита ...

Трябва ми конкретен отговор, конкретен съвет.

naistina ti trqbva opit zapomni predi da nastypi momenta da pousokoi6 da otpusne6 naprejenieto taka i na teb i na momicheto 6te vi byde spokoino ako tolkova iska6 da vi byde hubavo zapochete s ne6to kato lubovna igra svyr6i edi pyt i posle davaite ubedena sym 4e vtoriq nqma da e tolkova kratyk

Успокой се ве ти какво искаш още 1-вия пат и да си секс машина да чукаш 1 час ли нестава с течение на времето всичко ще се оправи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Nqma pove4e kakvo da se komentira tazi tema iz4erpa se
    YOU CANT SEE ME!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Спирай, когато усетиш,че свършваш. пий малко,ама малко алкохол. Слагай презерватив може и от тези за задържане. Нека ти направи преди това ръчен масаж или свирка, при която да свършиш и разни други. Като цяло бъди спокоен, а ако пак свършиш бързо-почини си и давай пак!

Guest
    След като се из*беш 10-15 пъти сичко ще ти е ясно,а от там нататък ще стааш се по добър тфа е гаранция!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Смяна на позите..Най-добре ще е,ако ти си отдолу(ездачка),така ще свършиш по-бавно
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

е ти кво искаш .. още първия път да ебеш половин час ли ?! ..
    ;]

въпроса
    Guest
    А ако си прасна една чакия някой и друг час преди секса....това ще помогне ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си