.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Moderated: Какво означава момичето да свърши?

Kakvo zna4i momi4eto da SVUR6I? Kvo stava togava? Pravili sme sex s priqtelkata mi 7-8 pati no nito edin pat ne se e sly4valo ne6to razli4no obesnete mi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

да свърши = да получи оргазъм

ей онова яко чувство дет' ти го изпитваш като свършиш

и което може би приятелката ти не е изпитала още... но не се психирай... при момичетата става малко по-трудно...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

da sfur6i xax lele tfa she re4e prkata ti da stigne do oragazam

Еми да свърши да получи оргазъм някой момичета получават лесно други трудно според зависи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    да свърши = да получи оргазъм
    именно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Добрич
    Интересно ми е, ти как стигна до решението дас пиш с нея, след като не знаеш, какво се очаква от теб, сиреч да я свършиш
    i can be your girl.
    i can rock your world.
    is this love that last forever?
    never let you go
    `cause i love you so.
    baby, you`re my soul.

Mi popitai q dali i dostavq6 udovolstvie,puk 6tom nqma razlika(ne 4e mom4etata mn mn use6tate koga momi4etata polu4avat orgazum,osven po vikovete,gur4eneto na tqloto...nz) ta 6to ne vzeme6 malko s oralni laski kato ne znae6 dali si si svur6il rabotata.Ako e svur6ila 6te svar6i pak,a ako ne-6te go napravi pone vednuj i 6te si siguren ! ! !
    KeeP YouR HeaD UP,LegS CloseD,EyeS OpeneD!
    \_/

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Цитирай Първоначално написано от pepel_ot_rozi
    Интересно ми е, ти как стигна до решението дас пиш с нея, след като не знаеш, какво се очаква от теб, сиреч да я свършиш
    ahhaha
    правилно! наистина, не знаеш ли кво трябва да правиш бе бате???!?!?
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Moderated: Какво означава момичето да свърши?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kakvo zna4i momi4eto da SVUR6I? Kvo stava togava? Pravili sme sex s priqtelkata mi 7-8 pati no nito edin pat ne se e sly4valo ne6to razli4no obesnete mi
    Тва е, че го разбереш може би, кат я видиш да подбелва очи, да се тресе целата, а пиченцето й да пулсира и яко да е мокро, напраао да тече и нема си сбъркал ако предположиш, че трее е свършила.
    Не знам са до колко ти го обясних, то си е по усет батко. По принцип жените гаранция нема да ти кажа за разбирането га са свършили

Pi4 probvai da q lije6 taka po lenso moje6 da q svur6i6 pone po eidn ot dvata na4ina 6ot ima dva klitoren orgazum i vaginalen pri ralzi4nite hora razli4no no poprincip klitorniq orgazum e po lesne ama trqq da znae6 kude da lije6 !! hahaha

kato si zavre6 glavata mejdu krakata i hvani s rucete si vsqka po otdelno estestveno da durji sramnite i ustni za da izleze klitor4eto i kato horata to e edno kato pupka moje da e po malko ama moje i da e po golemi4ko nqma da se frapira6 i kato nameri6 pup4icata :P ahhha po4va6 da lije6 tam dokato ne 4ue6 maceto ti da vika aaaoooo uuuuu ooohhh uuufff arhahrhhr i da treperi da si sviva krakata ama kato po4ne da gisviva ako moje6 zadruj gi s ruce taka 4e da produlji6 da lije6 o6te malko ama ne prekalqvai 6ot im staa gadno posle ama se pak zadruj malko ahhahaha emi tva e jelaq uspeh i se urovi v taq put4ica kato svinq v temenu6ki ahahhha

Girl```
    Guest
    sensei_d ли си какъв си...Клитора е пъпчица???? Откога се питам аз.. уж съм момиче пък на пъпчица не ми прилича..

До автора: Идеята с лизането е добра но не го прави както ти казва сенсей_д ... Бъди по нежен.. някой момичета ги боли при по силни ласки така да се каже.Вкарай два пръста и ги мърдай леко нагоре и надоло докато я лижеш.Засмуквай и съвсем леко захапвай клитора... когато я видиш че почне да се гърчи да вика и т.н и го вкарай с бързи темпове Успеха не е гарантиран няма никаква гаранция всичко си зависи от момичето

Re: Moderated: Какво означава момичето да свърши?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Тръгнал си секс да правиш а не знаеш нищо!
    Поне органните различаваш ли!?
    ЛЛЕЕЕЕ като гледам такива индивиди като теб направо ми иде да се скопа от отчаяние!
    Light The Universe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си