- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kasa pola ili sexy danki ?
kakvo predpo4itate sexy dynki ili kysa pola koe e prisa6to za vas ot dvete![]()
Ами баш от тия двете предпочитам, присъщо ми е и бих избрала секси дънки.
mi az sam mom4e i pove4e me kefat momi4eta s kusi boli i 4erveni prashki![]()
az li4no predpo4itam sexy dynki no mi e interesno drugite kakvo predpo4itat da nosqt za momi4etata a za mom4etata kakvo obi4at da vijdat jena s kysa pola ili s sexy dynki![]()
![]()
И двете!Първоначално написано от Misha_
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ами по принцип предпочитам къси поли,но и sexy дънките са страхотни,когато си избереш готин модел!Но за жалост не мога да нося постоянно полички защото зимата ще измръзна![]()
![]()
![]()
Не мога да нося панталони. Не знам защо, неудобни са ми... Нося главно къси поли. В случай, че трябва да съм малко по-елегантна, слагам пола до коленете.
Много момичета изглеждат прекрасно в дънки![]()
V po4ti vs slu4ai- sexy dynkiPri polojenie, 4e momi4eto ima perfektni kraka- kysa pola.
секси дънки... пола само като ходя на морето до плажа.... ама в повечето случай е къса рокличка...![]()
Дънки, най-добре се чувствам в тях...
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
То мн ясно,че момчетата ще кажат къса пола.Първоначално написано от Misha_
Аз нося и двете.Зимата - дънки,лятото - пола![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И двете. Е зимата по принцип дънки де....![]()
y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}
ми много са ми удобни дънките но обичам и полите макар 4е нямам къса но това лято ще си купя миналото на морето носих и много ми утива![]()
еми зависи някой път предпочмитам пола друг път дънки.зависи от случая и от настроението ми..
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
секси дънки
и двете но зависи от случая :P
Естествено че и двете, не може да се стваря човек само в дънки, но не може и само с пола да се ходи, аз сменям тоалетите си- веднъж съм с пола, друг път с дънки, за да има разнообразие...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ами аз лично не виждам авторката на темата да е казала,че може и двете,така че дънките
еми не нося политоест нося но са дълги малко под коленете... иначе избирам дънки ...
Life sux but just keep smiling