- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vlubena sam v nai dobriqt priqtel na bratovched mi
vlubih se savsem nevolno.toi me pogledna s golemite si 4erni o4i i stana taka 4e sega poddarjame seksualna vrezka ot 6 meseca![]()
![]()
mn e kofti daje ve4e nz dali sam vlubena ili e prosto zaradi adrenalina ot tova 4e se kriem
z kfo tti kaa baby![]()
Първоначално написано от ivelin9021
Ти затруднения с българския език ли имаш????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва от мен!Първоначално написано от Анонимко
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Това, че поддържате сексуална връзка далеч не означава, че си влюбена.![]()
Ми,мисля като коалка....Не означава,че си влюбена.Но все пак аз не мога да ти кажа какво чувстваш,поради простата причина,че не съм ти и така с думи не може да се опише.Сама прецени какво изпитваш и какво мислиш да правиш за вбъдеще,да се криеш,или да водиш нормален живот.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
i nie kvo?!Първоначално написано от mimeto1
Хахаххаха е нененне бати тъпите хлапета има в тоя форум..ии "погледна ме с големите си черни очи,и се влюбих"..паххах ти си толкова тъпаа,че не е истина..![]()
Не стига че незнаеш какво означава думата "ЛЮБОВ"..ами и правиш секс с момче,с което дори не си гадже..Нищо чудно той само за това да те използва..
![]()
![]()
f@nt@zi@
![]()
=D>
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Добре и ние с какво можем да ти помогнемПървоначално написано от carevi4noto_momi4e
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!