.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мръсен Чикиджия
    Guest

Различни начини за мастурбиране

Писна ми от обикновеното нагоре-надолу. Дайте ми някакви други начини за мастурбиране и да не са много извратени де

Набутай го във диня... Бати пЪт*ра си по малко си блъскай,че топките ще те болят както мене прес далечната 2005 !

Пробвай между два матрака(на спалнята на наште е супер ), също с чорап или пък между две възглавници
    професия: студент

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Най-хубавия начин се нарича ЖЕНА... Що не си фанеш няква вместо да лъскаш бастуна.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Цитирай Първоначално написано от Prismaniac
    Пробвай между два матрака(на спалнята на наште е супер ), също с чорап или пък между две възглавници
    Има микроби.. Може да хванеш няква инфекция и ташака да ти се подуе !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Excu
    Цитирай Първоначално написано от Prismaniac
    Има микроби.. Може да хванеш няква инфекция и ташака да ти се подуе !
    Сложих пликче между матрака смазах с малко гел и стана невероятно.. Лошото е че 20 мин. ръгам и немога да свърша.. давайте още начини имам цял ден !!

Най-хубави я начин е да правиш секс с момиче(жена) а не да се самозадоволяваш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Re: Различни начини за мастурбиране

Цитирай Първоначално написано от Мръсен Чикиджия
    Писна ми от обикновеното нагоре-надолу. Дайте ми някакви други начини за мастурбиране и да не са много извратени де
    Ми намажи си пишлето с бензинче,след което вземи една запалчица,подпали я и накрая ше започне да прави едни такива движения малко ше те заболи,но вервай ми ше бъде яко.Обаче не ти гарантирам,че ше имаш пишка след тва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си