.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: vapros4e

Hybrid View

bebincitoo
    Guest

vapros4e

zdraveite vsi4ki...
    moje bi ima mn temi kato moqta, za koeto se izvinqvam mnogo, no naistina iskam da razbera.... Znam 4e ima dni v koito kato se pravi sex nqma opasnost ot zabremenqvane ( ne sum re6ila da pravq sex bez prezervativ de). ta vuprosa mi e... ==> v koi dni e bezopasno i v koi ne? ako naprimer posledniq mi cikul e do6ul na 13.03 svur6il na 17-18. 03 v koi dni e bezopasno... naistina 6te sum vi mnogo blagodarna na vsi4ki ako mi otgovorite i vi molq samo nedeite da se zaqjdate...
    predvaritelno vi blagodarq mnoo

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    ooo ami i az znam za tezi dni no 4esno kazano si nqmam i predstava koga sa... sry mn... ako razbera 6te ti kaja
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

При младите момичета с нередовен цикъл е много трудно да се опредиели кога са тези дни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

моля? даже не знаех, че има такива дни..

Няма такова като безопастно да не забременееш вероятноста е по малка но я има.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен
    Всъщност в редки случай (които все пак ги има и не са всъщност толкова редки) се случва някой сперматозоид да оцелее и дни след половия контакт да оплоди отделената яйцеклетка. Такова животно "безопасни" дни няма!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Значи имаше 1 тема за календарче менструално. там си въведи данните и ще ти покаже кога си в овулация. тогава е НАЙ-ОПАСНО. И да има безопасни дни-след 14-ти ден на 28 дневен цикъл. Яйцеклетката се е пукнара и външният й слой се е разпаднал,а от там се храни бъдещото бебе. но,ако нямаш редовен цикъл не практикувай календарния метод или го съчетай с някой друг.

Град
    BG Haskovo
    V koito i den da pravi6 sex vinagi ,vinagi ima opastnost! Кato si re6ila, 4e iska6 sex bez prezervatif..mm davai !! No sled tova Postinor, test4eta za bremennost...mnogo slojna stava
    Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    http://surecheck.info/clogin.php

Заповядай.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Уф,зеца ако бебетата ставаха всеки ден, то нямаше хората да се оплакват,че с години не могат да забременеят, нямаше съпрузи да се прибират от работа по спещност, за да правят секс докато трае овулацията(тя е между 6 и 12 часа) и земята щеше да е пренаселена. Няма лошо-пазете се повече, но не се стряскайте толкова. реално 1 жена може да забременее 2 пъти в годината по 12 часа,защото 1 от 5 опложданияводи до бременост, а всеки 13-ти цикъл е без овулация. та по темата на авторката пак ще кажа,че има безопасни дни, но овулацията е ритмична от 2-та яйчника и е подвласна на доста разстройства. За това и календарния метод се ползва по-скоро за зачеване,а не за предпазване от забременяване!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си