- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vapros4e
zdraveite vsi4ki...
moje bi ima mn temi kato moqta, za koeto se izvinqvam mnogo, no naistina iskam da razbera.... Znam 4e ima dni v koito kato se pravi sex nqma opasnost ot zabremenqvane ( ne sum re6ila da pravq sex bez prezervativ de). ta vuprosa mi e... ==> v koi dni e bezopasno i v koi ne? ako naprimer posledniq mi cikul e do6ul na 13.03 svur6il na 17-18. 03 v koi dni e bezopasno... naistina 6te sum vi mnogo blagodarna na vsi4ki ako mi otgovoritei vi molq samo nedeite da se zaqjdate...
predvaritelno vi blagodarq mnoo![]()
При младите момичета с нередовен цикъл е много трудно да се опредиели кога са тези дни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма такова като безопастно да не забременееш вероятноста е по малка но я има.
Всъщност в редки случай (които все пак ги има и не са всъщност толкова редки) се случва някой сперматозоид да оцелее и дни след половия контакт да оплоди отделената яйцеклетка. Такова животно "безопасни" дни няма!![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Значи имаше 1 тема за календарче менструално. там си въведи данните и ще ти покаже кога си в овулация. тогава е НАЙ-ОПАСНО. И да има безопасни дни-след 14-ти ден на 28 дневен цикъл. Яйцеклетката се е пукнара и външният й слой се е разпаднал,а от там се храни бъдещото бебе. но,ако нямаш редовен цикъл не практикувай календарния метод или го съчетай с някой друг.
V koito i den da pravi6 sex vinagi ,vinagi ima opastnost! Кato si re6ila, 4e iska6 sex bez prezervatif..mm davai !! No sled tova Postinor, test4eta za bremennost...mnogo slojna stava![]()
Nikoga ne prikrivai 4uvstvata si Kogato si 6tastliva - otdai im se! Kogato ne si - prejivei gi! "Ne se vprqgai v jivota i bez t`va nqma da izlezi6 jiv ot nego"
http://surecheck.info/clogin.php
Заповядай.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Уф,зеца ако бебетата ставаха всеки ден, то нямаше хората да се оплакват,че с години не могат да забременеят, нямаше съпрузи да се прибират от работа по спещност, за да правят секс докато трае овулацията(тя е между 6 и 12 часа) и земята щеше да е пренаселена. Няма лошо-пазете се повече, но не се стряскайте толкова. реално 1 жена може да забременее 2 пъти в годината по 12 часа,защото 1 от 5 опложданияводи до бременост, а всеки 13-ти цикъл е без овулация. та по темата на авторката пак ще кажа,че има безопасни дни, но овулацията е ритмична от 2-та яйчника и е подвласна на доста разстройства. За това и календарния метод се ползва по-скоро за зачеване,а не за предпазване от забременяване!