- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НИКОЙ ЛИ НЕ ЗНАЕ ?!?!?!?!!?
Възможно ли е забременяване точно преди цикъла??????
Стига вече с тая тема!!!!Може![]()
МОЖЕ!Първоначално написано от Кажете вееееее
Другия път мое ли ти го турна в устата преди да напишеш поредната тъпа тема?![]()
![]()
МОЖЕПървоначално написано от Schnitzer
Де да можеше...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Животът е БРЯГ!
Не може казвам пък аз. На практика трябва менструацията, предизвикана от единия яйчник да съвпадне с овулацията от другия, което не е много срещано. След като овулацията е минала не би следвало да може да се забременее, защото няма какво да се оплоди. Абе деца-хората плануват с години, правят секс по график, мерят температури и пият хормони и пак нямат деца. Не се стряскайте толкова. Вероятността е малка,освен ако цикъла не ти е 15-16 дни.
estestveno 4e moje6![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
takiva temi ima pone 100
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
Малко вероятно е, но все пак е възможно
![]()
Робинята на Quench
Разбира се,дори съм 100% сигурен,че си бременнна...Да ви е честито Съкровището \Първоначално написано от Кажете вееееее
/
![]()
Zavisi ne vinagi se zabremenqva.Ima takava tema i tam pi6at po intersni komentarii
YOU CANT SEE ME!!!
Може![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
с отговорите дотук, считам темата за приключена!
/closed
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html