.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

НевЪзмоЖнатА ЛюБоВ

историята се свежда до едно мом4е което напрао ме кара да се разтапям само при вида му,мн ме кефи,но проблема е 4е си има приятелкаа.Днес излизахме и после слу4айно я вдях и ми стана мн кофти.Но приятелката ми каза 4е според нея не съм му безразли4на и 4е не трябва да се отказвам от него макар да се полу4ава малко тъпо за другото моми4е.А пи4а е супер пе4ен мноо е готим мн ме кефи и сега нз кфо да правя мн ме кефи и ми е кофти 4е 6те трябжа да се откажа от него при положение 4е може и да станат не6тата между нас и нз какво да правя

Guest
    Ne vsi4ko koeto iska6 ot jivota se polu4ava.Po dobre prodylji na pred i zareji tazi detska liubov.Nameri idelniq!

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    щом не е безразличен към теб значи се нуждае от нещо,което приятелката му не му дава...Но пък може да е само някакво привличане...Не знам...опитай се да разбереш нещо..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Хайде стига да разваляте връски само защото ви харесва някой....просто живей и ако се освободи действай

Мега фен Аватара на koalka
    По-добре не им се меси в отношенията.Така можеш да развалиш една връзка, която може и да е щастлива.Постави се на мястото на момичето и виж, предполагам няма да ти е много приятно.Остави ги да си живеят живота и да са щастливи.Да не е само това момче.Разбирам, че сега ти го искаш, но се замисли...Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.
    emi тва е проблема 6тото наскоро се запознахме и факти4ески той е тръгнал с нея преди да се познаваме още

Голям фен
    Не се отказвай щом не си му безразлична.И още повече,че ако си има приятелка от скоро няма да е проблем да я зареже Все пак трябва да бъдеш и малко тарикат в живота,за да не ти се качват на главата и да не страдаш.Като го виждаш му се усмихвай,питай го нещо,поздравявай го.Ако ходите в една и съща дискотека и ако се засечете го дръпни и танцувайте,дори да е на бърза песен.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Той, ако искаше да е с теб, щеше да е с теб.
    emi тва е проблема 6тото наскоро се запознахме и факти4ески той е тръгнал с нея преди да се познаваме още
    Ами значи, при това положение, изчакай малко време и ако иска да е с теб, ще е с теб.

Голям фен
    В една връзка има място за 2ма човека->3тият е излишен.Т.е. остави момчето на спокойствие.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Po-dobre,ne pravi ni6to!Ako toi iska da e s tebe,6te napravi ne6to po vuprosa!Super glupavo e da razvali6 edna vruzka! Ami ako na teb taka nqkoi se kani da ti otmukne gadjeto!Mn e gadno!Prectavi si ako priqtelkata mu gi obi4a,zaradi teb trqbva da strada!Ne 4e imam ne6to protiv teb,no ponqkoga trqbva da mislim i za drugite!Po dobre ostavi toi da napravi purvata kra4ka!Spored men ima namerene za takava i moje bi te haresva!No ne budi ti vinovna za kraq na vruzkata im!Neka toi da e vinovniq i da nqma6 ti ugrizeniq!
    Luja e,ne 4uva6 li spri se!Luja e, po4akai vurni se!Luja e,surceto mi stene!Luja e,4e moga bez TEBE!

Re: НевЪзмоЖнатА ЛюБоВ

Цитирай Първоначално написано от PaMit0
    Но приятелката ми каза 4е според нея не съм му безразли4на и 4е не трябва да се отказвам от него
    Е, знаеш ли, защо ти го е казала приятелката ти? Защото иска да ти вдъхне кураж, да те подкрепи, да те накара да не се чувстваш зле? Иначе мислиш ли, че тя знае ВСИЧКО. От къде ТЯ може да знае, че тоя пич не е безразличен към теб? Тя да не е Баба Ванга???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си