Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Хора здравейте.Оф аз съм момиче_не съм автора на темата но имам косми почти навсякъде знам че е нормално момичетатат да имат косми по-краката ръцете триъгълника и може би над горната устна но пре мен на практика цялото ми тяло е покрито с косъмчета естествено не като тези по краката и т.н.Просто вече комплекси избивам.Сега времето се затопля в класа момичетата носат по разголени дрешки а не мен се ми се налага да се прикривам от срам Дори мисля това лято да не ходя на море поради този мой недостатък.Наскоро разбрах че причината да съм така укосмена е че докато майка ми е била бременна от нейното тяло са преминили някакви хурмони които са довели до тово трагично положиние.Супер тежко ми плс нека някой ако има подобен проблем да сподели.
здравей и аз имам същия проблем, имам си косми по корема по ръста по дупето но си ги махам с епилатор и се чувствам добре не го драматизирай толкова а направи нещо по въпроса ! има толкова много начини...сигурна съм че си симпатично момиче и мен преди ме беше срам но сега след като се поддържам редовно какво лошо има, даже съм манячка на тема косми...унищожавам ги хихи..е по гърба само не съм си ги махнала тъй че спокс има мн като теб, една колежка на майка ми дъщеря й има такива проблем или по скоро имаше...има и такива хапчета ако искаш се консултирай с лекар ;0 но моят съвет е да споделиш с ваще и те да ти помогнат да го преодолееш тва...някой може да си викат е че голямото преодоляване, да, но е голям проблем !!! аз знам..споко....просто ги махни