.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: programa

Guest

programa

iskam da mi kajete nqkoi programa za avtomati4no vklu4vane na pc-to.Naprimer da go napravq i sam da se vklu4i sutrinta,da me sabudi.Dano da ste me razbrali i nai-ve4e dano ima takava programa

Forslor
    Guest

Re: programa

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    iskam da mi kajete nqkoi programa za avtomati4no vklu4vane na pc-to.Naprimer da go napravq i sam da se vklu4i sutrinta,da me sabudi.Dano da ste me razbrali i nai-ve4e dano ima takava programa
    Не препоръчвам подобен тип програми ,защото единствено могат да скъсят живота на пс то като цяло. За да работи една такава програма ,задължително ще изисква да си активирал HIBERNATE която ф-я освен ,че държи дъното ти постоянно под напрежение заделя и допълнително дисково пространство. Разбира се ако в BIOS-a имаш опция за настройка на събуждане на системата използвай нея, иначе просто не си губи времето с подобен тип софтуер ... ако е само за да ти просвири някоя Mp3 ка за събуждане си нагласи телефона.

nZ dali mqstoto e tuk ama neka da opitam i da vi popitam ne6to stana s pc-to mi ne mi dava da svalqm ni6to ot neta nito pesni4ki nito programi qvno ne6to e stanalo no neznam kakvo.Ako nqkoi znae neka da mi pomogne za6toto qko se qdosvam i neznam kakvo mu ima

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gotinata_kiss
    nZ dali mqstoto e tuk ama neka da opitam i da vi popitam ne6to stana s pc-to mi ne mi dava da svalqm ni6to ot neta nito pesni4ki nito programi qvno ne6to e stanalo no neznam kakvo.Ako nqkoi znae neka da mi pomogne za6toto qko se qdosvam i neznam kakvo mu ima
    С каква Антивирусна?
    С каква операционна система си?
    От къде сваляш?
    С каква програма?
    Ако ти дава грешка каква е тя?
    От колко време е този проблем?
    Интернет доставчика може да има проблеми по трасето и т.н.

ufff i az neznam ama kato tragna da svalqm kakvoto i da e to,ne mi go dava hich i ne mi izpisva kakva e gre6kata to4no.Tapo nali pak i az neznam kak da obqsnq

Forslor
    Guest
    Хах ми виж , аз и да искам, немога да ти помогна след като неможеш да дадеш почти никаква стойностна информация за проблема. Такива диагностики през монитора могат само врачките,маговете и др. мислещисе за такива

Guest
    mi ne.Kato tragna da svalqm(kakvoto i da e to) i mi se pokazva: Your current security settings do not allow this file to be downloaded.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi ne.Kato tragna da svalqm(kakvoto i da e to) i mi se pokazva: Your current security settings do not allow this file to be downloaded.
    Еми тъй кажи....

1. Отваряш Internet Explorer
    2. Tools менюто Internet Options.
    3. Internet Options Security
    4. Local intranet Custom Level
    5. Reset to : слагаш Medium
    6. Цъкаш OK 2 пъти и си 6

http://support.microsoft.com/kb/899630
    Изобщо за да не се мъчиш си дръпни или FIREFOX или ОPERA .

смеи се пак ама следвах инструкциий те ти и пак не става уффф нещо друго като идея?

FIREFOX или ОPERA ,немога да ги дръпна и тях не ми ги дава

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Абе я изчисти тия регистри че май не си чистила

Спри си антивирусната със exit и пробвай дали се тегли ако има движение пиши

и не става и това си е.Друго като предложение?(ако има такова)

Forslor
    Guest
    Добре с каква защитна стена си (Firewall) . Можеш ли да приемаш и изпращаш файлове чрез Skype например. Спирането на антивирусната не би довело да нищо добро освен нагъчкване с вируси,троянчета,експлойти особено ако си свързана лан (м/у другото щом си спирала антивирусната кажи ми как се казва името и .... дай някакъв жокер).
    Настройките които ти дадох да направиш на Internet Explorera са съвсем точни и ясни ...това ,че не се получава значи ,че не правиш нещо или пропускаш някоя стъпка.
    Не каза и от колко време е тоя проблем . Викаш давайте съвети пък насреща НИЩО (даже едно кафенце) никаква информация.

http://www.zeropaid.com/bbs/archive/...p/t-30253.html

Незнам как по простичко да те попитам с Service Pack 2 ли си?
    Използвала ли си някави програми за подсигуряване/оптимизиране на Internet Explorer ,защото в него и в настройките е проблема?

така,проблема ми е от 10 дни.А иначе мога да приемам и изпращам файлове по skype.Помагай ти си ми надеждата .

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gotinata_kiss
    така,проблема ми е от 10 дни.А иначе мога да приемам и изпращам файлове по skype.Помагай ти си ми надеждата .
    Хах ми тогава кажи на някой да ти прати Firefox или Opera ... ,защото като гледам няма да можеш да се оправиш с настройките на Internet Explorera.

вече се справих,ама много ти благодаря (дано не ми се налага повече ама,ако нещо ми се наложи и имам пак проблем тебе ще си питам хихи ставали?)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си