- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми не ме задоволява. Имам нужда от повече секс.
Вече се питам, дали да не започна да му изневерявам. Но пък не искам да ставам кyрва. Обичам си момчето. Но от както съм с него винаги свършва бързо. За 10 - 15 мин. и аз почти никога не свършвам и ми е нужно после самичка да се довършвам. Говорих с приятелки и те ми казаха, че техните гаджета нормално, средно го правят за 30 - 60 мин. Аз съм с моето момче от 1.5 година вече ще стане. Влюбена съм в него и не ми се иска да му изневеря с друг. Не съм била и с други. Той си ми е първия. На 19 съм, той е на 22.
На скоро се закачам с един, на 28. Доста опитен ми изглежда и знам, че ще бъде коректен и дискретен. Но и малко се страхувам. Просто ви моля за съвет. Надявам се да мине без нападки по мой адрес. Предварително благодаря на отзовалите се.
Ако наистина го обичаш не би трябвало да си помисляш за другПървоначално написано от Споделяща
![]()
![]()
ами свършва бързо,защото се възбужда момчето!!след като го обичаш,не мисля,че е редно да търчиш по други.по-скоро поговори с него,сменяйте пози,ако трябва - да се забавя малко по време на акта...не може да не ги знаете тея неща.не се(го) предавай толкоз лесно!![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
sledva6tiq put mu kaji da si nabii 1 4ekiq 30 min predi da praite sex....trqq svar6i raota
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
30 Минути е малко множко,малко по-малкоПървоначално написано от n1ght_shadow
![]()
Ми пробвайте той да свърши преди секса и може така да издържи по-дълго.
ау мн гадна ситуация.... е възбужда се момчето... незнам говорете по въпроса
Love you Kris !!!
Толкова ли е трудно да поговорите? Все пак имате дълга връзка и се предполага, че може да сте открити един към друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
А не може ли да заложи на дълга любовна игра, при която да свършиш? да ти кажа времето няма значение. Всичките пъти, когато съм свършвала по време на секс е било при по-кратък секс. При по-дългия ту пресъхвам, ту се уморявам,ту ми се схване крака и се разсейвам. Заложете на повече ласки преди секса и ти и той ще сте доволни!
Imashe edna takawa statiq w posledniq broi na spisanie Hai Club,otnosno burzoto swurshwane i nachini erekciqta da se zadurji ... abe neshto takowa![]()
Da,tam ima6e mnogo suveti,vij tamПървоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
daaa i az gi 4etohПървоначално написано от sexy_momi4e
v 4as po matematika
![]()
Love you Kris !!!
lafi si s pi4a i gotofo :P
Първоначално написано от Aleandra
може би свършва бързо,защото и той е влюбен
в теб и те харесва много.явно го възбуждаш
и така ..за мен това да му изневериш не е
много одачен вариянт,но това ти си го решаваш сама.
обсъдете този въпрос заедно,ние не можем
да ти дадем 100% правелен съвет.![]()
Туй щото я обича и свършва по бързо много ми звучи .... х ама!Първоначално написано от Tedka-Medka
Лесно говори с него! А ако не ти се говори по леко с пъшканията ако разбира от намеци ще чатне!
какво ти звучи?
Говори с него!!!!!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хъъъъъъъъъъъ ми звучи! Или аз не познавам себе си или до сега не помня да съм свършил по бързо само заради това че я обичам.Първоначално написано от Tedka-Medka
![]()
Любов и секс вървят ръка за ръка ама нямат нищо общо!
Това ли ти е обичта ако обичаш един човек ще го приемеш такъв какъвто е с всичките му недостатаци не когато не ти отърва да бягаш при други виш едно мога да ти кажа щом мислиш да правиш секс с друг когато обичаш един човек ти незнае какво е обич ти неможеш да обичаш повече няма какво да пиша ако човек обича друг прави всичко за него и не при най малкия проблем да бяга при друг.
аз написах,че той е влюбен в нея и съответно я харесва много,Първоначално написано от Анонимко
от което следва че тя го възбужда и за това свършва толкова
бързо.Сега схвана ли ми мисълта?не ме карай да пиша свързано
в 2 часа сутринта![]()
ами в началото и с моя имах такъв проблем.Оплаках му се и сега го правим така,че като му кажа "свършвай" и тогава свършва.голям съм садист,ама пък др.вариант няма-или ще си остана незадоволена или задоволена.предпочитам 2-я вариант.![]()
поредната тъпа куpва не можах да се сдържа
абе, к'во говорите всички наизуст, че ако го обичала щяла да търпи и да го приеме такъв... колко връзки са се разпадали, защото момичето не се чувства задоволено... много ви е лесно на вас като вие нямате такъв проблем.. нали се сещате, че тя ако сексуално не се чувства задоволена и чувствата й с течение на времето ще изчезнат... и наистина всичко ще приключи... и ще отиде при някой друг...
според мен наистина е по-добре да поговорите или поне да започнеш да му намекваш, защото той ако до сега не се е усетил, че не си достатъчно задоволена... от само себе си няма да се досети...
а и една бърза преди това... помага също, както по-горе вече предложихадано да има ефект и да се оправите
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.