Здравейте!
Ще се опитам да бъда максимално кратка.
Има едно момче което обичам с цялото си същество от вече година и половина,че и повече ;( . С това момче сме в един клас (9 клас сме) в началото не бяхме близки но в последствие станахме приятели...но тук идва момента че той е тотално влюбен в най-добрата ми приятелка (всичко с тях започна преди около 5 месеца) не са заедно,тя не е влюбена в него,само приятели са. На рожденният ми ден вечерта аз му признах чувствата си (той знаеше,че има момиче което го обича но не знае6е 4е сам аз,бях му писала анонимно) Гушна ме,после цяла вечер стоеше до мен. Вечерта една приятелка щеше да спи у нас,той също остана. Тя заспа доста бързо,а ние цяла нощ си говорихме,бяхме се сгушили един в друг . Той каза "съжалявам" и се опита да ме целуне...това ме нарани жестоко,не отвърнах,защото не искам да се поддавам на момента и да правя глупости. Каза ми че е объркан и "мисля че се влюбвам в теб" а след това стояхме още много дълго време просто прегърнати в тъмнината. Каза ми "бори се,не се предавай" но аз незная как...той обича нея...а аз незнам дали мога да понеса повече болка... После постоянно ме питаше как съм,обръща ми внимание и т.н...но до тук... Незнам какво да мисля... Дали това значи нещо? или се заблуждавам . (да поясня той не е от типа момчета които залъгват момичетата за да ги използват физически,напълно доказано е) Иска ми се да се боря за него,но незная как... моля помогнете ми...не се ебавайте,достатачно съм наранена за подигравки... Моля пишете сериозно! Благодаря Ви!