- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zashto po dqvolite?
zashto takiva bezli4ni momi4eta ot moito daskalo si imat gadjeta a az nqmam?zashto az ne moga da s ifana a te vinagi imat....
ne se trevoji za tova,i tvoeto vreme 6te doide,moje bi o6te ne si otkrila podhodq6tiq 4ovek,ne se sravnqvai s drugite![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Пофлиртувай малко и ти и щте си намериш![]()
намери си някой,който те кефи,излизай малко с него,сприятелете се,а от там нататък твой избор кво ше прайш с него...
успех!![]()
П.С.:не се сравнявай с другите каквито и да са,защото всички сме уникални...
закъде бързаш? да не мислиш 4е да имаш гадже е кой знай колко похвално...ще ти дойде времето...като намериш подходящ 4овек...недей да бързаш.... :P мом4етата няма да избягат![]()
da i v na6o daskalo ima edna...kak da kaja... kurva, koqto vinagi imat gajeta, a az ne.e ni6o ne se qdosvai kakto kazaha drugite-i tvoito vreme 6e doide.na tqh ne im puka s koi 6e trqgnat. trqbva samo vinagi da sa s nqkoi.a na drugi (kato men,a qvno kato teb) im puka i iskat da tragnat s podhodq6iq.taka 4e ne se qdosvai.
всяко зло за добро!може би ще си струва чакането!![]()
Let The BEAT Control Your Body
ем сяко нещо с времето си...но няма да е зле да поизлизаш малко...да се закачаш с момчетата а/у ...нещо от сорта![]()
Защото може да имат излъчване, може да имат готин характер, или просто знаят как да комуникират с момчетатаЯвно ти имаш проблем с комуникацията или не си уверена в себе си, а момчетата обичат уверени момичета, а не мацки, които не знаят какво искат и как да го постигнат
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не е до това само да си красив.Безличността не се изразява само с красотата, а с цялостния характер на човека, а ти не ги познаваш, нали така?
Недей се отчайва. Просто няма смисъл.Ще дойде момент в който ще си намериш някой който с който да си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от divo_kotence
На теб може да ти се струват безлични, но на момчетата не. Те по принцип са си странни съществаПък и не ги познаваш, за да казваш какви са, на пръв поглед може да са едно, а като ги опознаеш - съвсем друго.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
EMI SIGORNO SI MNOGO GROZNA WE
spoko we 6a si nameri6
mi za6toto vs mom4e si ima vkusove primerno po mene si padaha absolutno vs mom4eta ot daskaloto no edin edinstveno ne mi hode6e po zadnika i az se vlubih v nego no az ne beh ot negoviq ti momi4eta "manekenki" za tova ne sujalqvam za ni6to toi mi e samo priqtel vupreki vs!!! az si imam gadje i mi e dobre s nego nzm kolko vreme 6te izdurjim toi mu e fr no na mene mi e vs edno vsu6nost!!!!