.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    just a girl
    Guest

pomogne te mi.. hem mnogo me e strah i hem mnogo me e strah

Здр на всички тук! та аз имам следния проблем дилема и аз вече не знам какво... значи тази година се преместих в ново даскало и всичко ок нали ала бала дрън дрън... и в съседния клас имам едно момчееееееее , което много ме радва в началото ми беше симпатичен. но никога не съм лафила с него не сме си говорили, само сме се засичали по коридорите и то все на погледи минава цялато виждане и то погледи, на които нито аз нито той отстъпва да си премести погледа на страни. а друг е вапроса че той движи всмисъл компанията му са доста момичета... съшо така и с две три от моя клас също излизат но да нпушат и тн и веднъж съвсем в началото моя съученичка излезнахме да изпушим по една цигара но според мен всичко беше колкото да се запознаем все пак съм нова при тях.. и тя взе от него цигари и той ме гледаше едно такова странно и може би от тогава е тва с погледите или и от преди и аз да не съм забелязала... но идва и там проблема 4е аз съм в друга компания той си е в др а аз и не мога да ходя да пуша с тях щото си имам здравословни проблеми и много го харесвам нон стоп мисля за него въпроса е как да му кажа без да излезне тъпо аз никога не съм говорила с него.. много ви моля дайте съвет за първи път се усмелих да пиша някъде и да го споделя тъпото 4е ако кажа на мой приятели за него той ще разбере и ще стане мн клюкарско а при нас клюката тръгва доста бързо и не искам да изглеждам тъпа в неговите очи как да му привлека вниманието или поне да станем приятели пак от там на там .......

дайте съвет последната надежда ми е тук

Guest
    vij kvo ne se pritesnqvai po samite mu deistviq 6e razbere6.pogledite moje da priminat v ne6u pove4e prostu to pone malku 6e si proli4i ako ne go e isram 6e doide da se zapoznaete no puk ti kaza 4e ve4e ste se zapoznali .ami spored men trebva o6e malku da po4aka6 i da vidi6 kak 6e se razviqt ne6ata puk kakto sa kazali starite hora 6e si doide sus vremetu!ot meni tui i ti jelaq uspeh puk ti spoku ne e edinstven

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Защто не помолиш тази твойта приятелка да те запознаи с него а докато тя ходи да пуши (ако ходи) ощте може и ти да отидеш с нея. Може би по някакъв начин щте му привлечеш вниманието

just a girl
    Guest
    emi te sa si cqla kompaniq vaprosa e tam 4e nikoga ne sme govorili s nego ama kato go gledam ne e edin ot naj sramejnlivite i pritesnitelni a az ne moga da hodq 6toto imam zdravoslovni problemi a pak i tq mi e su4eni4ka s neq osven da lafim za drehi i ne6to takova ne vsmisal ne sme dostatu4no blizki s neq za da q molq za takowa ne6to napravo mi idva da se grumna ili da se samoubiq ((((( i mai verno 6te go napravq ako ne namerq izhod ot taq situaciq i to sa s 6tastliv krai
    dai te saveti plsss

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Та не разбрах дали Съученичката ти ощте ходи с тях да пуше.Ако ходи отивай с нея но няма да пушиш Само за компания и ако е там докато си говорите може и той да се включи в разговора 100% и аз съм имал такива ситуаций с пушене с непознати ставаме познати

Мега фен Аватара на koalka
    Еми най-добре първо се запознайте...

Фен
    Град
    Монтана
    Направи нещо откачено с което със сигурност ще му вземеш акъла..буквално :P При мен обикновено се получава ако момчето не някой дръвник...сега..в училище не ми се с случвало но принципно като излизаме на кафе и искам да се запозная с някой симпатяга ест първо "очна" атака..след това когато съм сигурна че мене гледа а не някоя друга го каня да играем билярд..ако не играе..използвам момента да се запознаем За дискотеката положението е малко по раздвижено..отивам каня го на танц! и просто оттам нататък много малко са се спасявали..ако се окаже някой смотаняк леко тънко си отивам при приятелите и така..
    А относно твоята ситуация..единственото което ми идва сега на ум е ..някой общ приятел да го привлечеш на твоя страна и да го накараш да му върже тенекия за кафе..и ти ест случайно да минаваш от там (ходила си до библиотеката примерно) ..и щом вече така да се каже сте познати и си сигуран че ще се сети коя си..завързваш разговор тип "май някой са го вързали а?" леко шеговито и след като така и така се е канил за кафе го каниш да пиете по едно под предтекст че имаш време за губене и се постараваш вашата малка среща да е достатъчно забавна, но не лигава, и запомняща се..до толкова че да поиска да излезете пак
    Vsichko vodi kym tebe znaq..Ti si mi v kryvta i kym tebe letq!Obicham te SlynCho!

just a girl
    Guest
    mda te sa si priqteli o6te ot mnogo vreme hodqt zaedno po diskoteki kafeta a kato sa v daskalo hodqt ili do blizkoto kafe koeto da se slu4i vednuj na srok ili da pu6at na ogradat da tazi moq fr-ka izliza s tqh, no problema e 4e te sa v edna kompaniq i az ne sam v tqhnata a tazi fr-ka osven da lafim prez 4asovete (ako voab6te vlezne v 4as) dr ne pravim i to za nekvi gluposti a paki pak rqdko govorim s neq ne sme tolkova mnogo blizki a pak i az sam v savsem dr kompaniq negovata kompaniq preobladavat momi4eta mom4eta bih kazala rqdko no az s nikoi ne sam tolkova blizka prosto sau4enici a tva mom4e ne moje da mi izleze ot glavata blizo 3-4 meseca i mnogo iskam da se polu4at ne6tata no ne znam kak nqmam dopirni to4ki s nego a drugoto koeto e se 4udq dali da ne otida v negoviq klas dogodina ?!?!?!?! no me samnqva da po deistva a pak i ne mi se 4aka cqla godina, za vtori pyt mi se slu4va da se zanimavam ili haresvam ne znam kak da go kaja s mom4e ot daskalo pyrviq pyt be6e ne uspe6no zaradi nqkoi typi kuhi leiki ot klasa mi a sega ne iskam da se polu4i podobna istoriq nqmam vragove (pone za sega vse pak sam tam ot okolo 6-7meseca ) ne iskam pak da stradam zaradi gre6kite si i za tova se obyrnah tuk kum vas

a ot moita kompaniq edno momi4e e fr s nego vsmisal min god sa bili v edin klas ili ne6to podobno no az ne sam i kazvala za nego i men t.e. kakvo imam kam nego a tq mi e mnogo dobra pritelka no nqkak si ne moga da i kaja ne6to me spira .... a dr koeto nqkoi daje podozirat 4e go like-vam 6toto dosta sam poraspitvala za nego vsmisal pitala sam za mnenie za nego i te kazvat 4e mnenieto za nego e mnogo daje pove4e ot dobro a pak i s moqta fr-ka t.e. s taq det sme best frs ne6to takova se vodim te sega samo se pozdravqvat

mnooooooooooooooooogo mi e obyrkano

Град
    на плажа =)
    Barzi4ko begai da se zapoznaete 6toto da ne stane taka 4e nqkoq da ti go vzeme pod nosleto ... koeto da ti kaja e nai tapoto 6toto posle 6te se obvinqva6 4e ne si deistvala navreme.... pak ne se znae ... moje bi 6te potragne mejdu vas

Град
    Пловдив
    ем щом е така стани по близка с тази фр...или просто я помоли за услуга...няма значение че не сте толкова добри фр...може и да ти помогне..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами излизай с приятелката си като ходи да пуши и така лека-полека няма как да не се заговорите или запознаете поне

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Защто не помолиш тази твойта приятелка да те запознаи с него а докато тя ходи да пуши (ако ходи) ощте може и ти да отидеш с нея. Може би по някакъв начин щте му привлечеш вниманието
    Да,съгласна съм с това мнение,но не тя да те запознава с него,а ти сама да отидеш при него и да се запознаете,не да правиш децки историй...Няма от какво да се срямуваш,отиваш,запознават е се,разпитваш го нещо.Другия път го накарай да излезнете.
    П.П. Ситуацията ми е до болка позната,само дето не ходя в компания на пушачи
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gravity^of^love
    Направи нещо откачено с което със сигурност ще му вземеш акъла..буквално :P При мен обикновено се получава ако момчето не някой дръвник...сега..в училище не ми се с случвало но принципно като излизаме на кафе и искам да се запозная с някой симпатяга ест първо "очна" атака..след това когато съм сигурна че мене гледа а не някоя друга го каня да играем билярд..ако не играе..използвам момента да се запознаем За дискотеката положението е малко по раздвижено..отивам каня го на танц! и просто оттам нататък много малко са се спасявали..ако се окаже някой смотаняк леко тънко си отивам при приятелите и така..
    А относно твоята ситуация..единственото което ми идва сега на ум е ..някой общ приятел да го привлечеш на твоя страна и да го накараш да му върже тенекия за кафе..и ти ест случайно да минаваш от там (ходила си до библиотеката примерно) ..и щом вече така да се каже сте познати и си сигуран че ще се сети коя си..завързваш разговор тип "май някой са го вързали а?" леко шеговито и след като така и така се е канил за кафе го каниш да пиете по едно под предтекст че имаш време за губене и се постараваш вашата малка среща да е достатъчно забавна, но не лигава, и запомняща се..до толкова че да поиска да излезете пак
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ми ако не те запознае някой с него иди се запознай ти какво вие сте момичета(жени) и искате винаги ние момчетата(мъже) да правим 1-вата крачка до някаде сам сагласен но не винаги.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Guest
    Отиди при него и се запознайте,няма нищо срамно.

Кво значение има че не сте в една компания? Еми ще станете бе , къв е проблема.
    Хареса ми идеята да му вържат тенекия и ти да минеш случайно.И какво ти пречи да излизаш пред даскалото?Не е нужно да пушиш.А щом с твоята съученичка не можете да си говорите за нищо друго, освен дрехи, вземаш още някое момиче, с което имате за кво да си приказвате.И ето готово-остава само да му се усмихнеш! ->

just a girl
    Guest
    zapoznah se s nego no ..................... sega e dilemata kak i kvo da pravq mnogo mi be6e sduhano ama posle ne ami sega how to do it?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми най-добре първо се запознайте...
    Да
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    Някоя приятелка да ви запознае/Нахално го спираш и го питаш нещо... но по-добре приятелка да ви запознае. Излизате на кафе и т.н. и се надяваш да си достатъчно интересна за него.

и да спомена, че това - "Влюбена съм, а не сме си говорили до сега" си е смях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си