Здр на всички тук! та аз имам следния проблем дилема и аз вече не знам какво... значи тази година се преместих в ново даскало и всичко ок нали ала бала дрън дрън... и в съседния клас имам едно момчееееееее , което много ме радва в началото ми беше симпатичен. но никога не съм лафила с него не сме си говорили, само сме се засичали по коридорите и то все на погледи минава цялато виждане и то погледи, на които нито аз нито той отстъпва да си премести погледа на страни. а друг е вапроса че той движи всмисъл компанията му са доста момичета... съшо така и с две три от моя клас също излизат но да нпушат и тн и веднъж съвсем в началото моя съученичка излезнахме да изпушим по една цигара но според мен всичко беше колкото да се запознаем все пак съм нова при тях.. и тя взе от него цигари и той ме гледаше едно такова странно и може би от тогава е тва с погледите или и от преди и аз да не съм забелязала... но идва и там проблема 4е аз съм в друга компания той си е в др а аз и не мога да ходя да пуша с тях щото си имам здравословни проблеми и много го харесвам нон стоп мисля за него въпроса е как да му кажа без да излезне тъпо аз никога не съм говорила с него.. много ви моля дайте съвет за първи път се усмелих да пиша някъде и да го споделя тъпото 4е ако кажа на мой приятели за него той ще разбере и ще стане мн клюкарско а при нас клюката тръгва доста бързо и не искам да изглеждам тъпа в неговите очи как да му привлека вниманието или поне да станем приятели пак от там на там .......

дайте съвет последната надежда ми е тук