mda te sa si priqteli o6te ot mnogo vreme hodqt zaedno po diskoteki kafeta a kato sa v daskalo hodqt ili do blizkoto kafe koeto da se slu4i vednuj na srok ili da pu6at na ogradat da tazi moq fr-ka izliza s tqh, no problema e 4e te sa v edna kompaniq i az ne sam v tqhnata a tazi fr-ka osven da lafim prez 4asovete (ako voab6te vlezne v 4as) dr ne pravim i to za nekvi gluposti a paki pak rqdko govorim s neq ne sme tolkova mnogo blizki a pak i az sam v savsem dr kompaniq negovata kompaniq preobladavat momi4eta mom4eta bih kazala rqdko no az s nikoi ne sam tolkova blizka prosto sau4enici a tva mom4e ne moje da mi izleze ot glavata blizo 3-4 meseca i mnogo iskam da se polu4at ne6tata no ne znam kak nqmam dopirni to4ki s nego a drugoto koeto e se 4udq dali da ne otida v negoviq klas dogodina ?!?!?!?! no me samnqva da po deistva a pak i ne mi se 4aka cqla godina, za vtori pyt mi se slu4va da se zanimavam ili haresvam ne znam kak da go kaja s mom4e ot daskalo pyrviq pyt be6e ne uspe6no zaradi nqkoi typi kuhi leiki ot klasa mi a sega ne iskam da se polu4i podobna istoriq nqmam vragove (pone za sega vse pak sam tam ot okolo 6-7meseca ) ne iskam pak da stradam zaradi gre6kite si i za tova se obyrnah tuk kum vas
a ot moita kompaniq edno momi4e e fr s nego vsmisal min god sa bili v edin klas ili ne6to podobno no az ne sam i kazvala za nego i men t.e. kakvo imam kam nego a tq mi e mnogo dobra pritelka no nqkak si ne moga da i kaja ne6to me spira .... a dr koeto nqkoi daje podozirat 4e go like-vam 6toto dosta sam poraspitvala za nego vsmisal pitala sam za mnenie za nego i te kazvat 4e mnenieto za nego e mnogo daje pove4e ot dobro a pak i s moqta fr-ka t.e. s taq det sme best frs ne6to takova se vodim te sega samo se pozdravqvat