- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се отваря девственик?
Аде разбрахме как се отваря девственица, ама как се отваря девственик?????????![]()
Че какво има да му отваряме на тоя девственик?![]()
Първоначално написано от Анонимко
С мъка....![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
NO COMENT mn si zle!PEDERAS egati i temata razbi me![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
neznam za otvarqne ama icq - qeen izvadi avatar prsoto me trqsna po tikvata s toq avatar mnoo dobur izpbor![]()
a za otvarqneto ne ste poznali otzad mom4etata sa si otvoreni nqma kvo da im se otvarq !
kat malki mom4etata im se vkarvat sve6ti4ki nqma na mom4e deto da ne mu e vkarvana sve6ti4ka otzad taka 4e nie sme razpe4atani predi vas
puk i akame ahahhahaha
Ami izotzad!
Badi DOBAR , no ne ochakvai drugite da sa dobri s teb!
опа темата беше "как се отваря девственица" направил сам правописна грешка сорри![]()
![]()
![]()
![]()
ami i vi ste === nemam dumi
Няма смисал да пишете смешни теми.
axa taq tema kurti mifki :d
Вземате една игла (за предпочитане чиста).Мажете я с олио или квото ще да е.Давате на гаджето ви да ви я навре там от дето пишкате.Ама май боли повече от колкото при момичетата
![]()
![]()
Темата гласи това "Аде разбрахме как се отваря девственица, ама как се отваря девственик????????? "Първоначално написано от Анонимко
Как по-точно е трябвало да бъде зададена? Защото не ми е ясно...![]()
Може би "Аде разбрахме как се отваря девственица, ама как се отваря девственица?????????"![]()
![]()
Ела ела, пиле. Тъй ше те отворя оти нема моеш си седнеш на гъзо 2 месеца.
vaiiiiiiiiiiiiiiiii mlakni e vaiiiiiiiiiiiiiiiВземате една игла (за предпочитане чиста).Мажете я с олио или квото ще да е.Давате на гаджето ви да ви я навре там от дето пишкате![]()
nai6 ko gadno mi stana kat si go pomislih... pfff
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Първоначално написано от n1ght_shadow
Не го мисли тогава![]()