- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Отказах му, но не спирам да мисля за него...
taka moqta istoriq e slednata xaresvam si edno mom4e i toi kazav 4e me xaresva i obi4a i tn xodex s nego za 2-3 sedm i toi me zarqza zaradi druga sega pak iska da xodi s men i nz ko da prava purvo mu kazax ne ama sega misla 4e 6e mu kaja da 6toto ne prestavam da misla za nego i mi e mn kofti taka oba4e ima dr problem edna moq mn dobra fr si go xaresva tq su6to be6e xodila nqkolko puti s nego i sega taq ve4er v diskoto sa se celuvali i nz ve4e kvo da prava 4estno iskam pak da xoda s nego a toi kvi gi prai ebasi
точка 7 (mod by W.I.M)
xaxaxa lelelele edno vreme beh su6tiq kat tfa mom4e hoeh su seka i se natiskah s seka i mi be6e mn qky... nz kfo ti kaa hodi s nego puk kfoto stane
хахахах изобщо не се занимавай с него...намери си някой др...тоз не те заслужава...само те използва...
Това момченце само те разиграва ...
Явно яко му бушуват хормоните и иска всяка мацка ..
Зарежи го, явно е голям несериозник и не те заслужава![]()
Търси си по-добро момче, което не налита на всяка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ма мани го тоя. За кво ти е?- Да е с теб и с още няколко ли?! Нене, дори не си заслужава да мислиш за него!
Не може той да си прави, каквото си иска и после като му скимне ти пак да си с него.Не си някоя играчка, така че не се занимавай с него.
Ако с мен направи някой така дори нямаше да си помисля да са хвана отново с него.Какво е това държание,тоя за какъв се мисли!?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Ако ти е за спорта, давай. Лапешки са ви историите според мен.
Има Много други момчета за тва сии хващтай куфарите и гу напускай![]()
napalno sam saglasna s gornoto mnenie ... izob6to ne se zanimavai s nego . taka ili ina4e ima tolkova mn drugi mom4eta ... prosto ne si struva da se zanimava6 s tozi...
лллаааллл малко се шашнах....бил е с теб зарязал те е заради друга сепак иска да е с теб но в4ера се е целувал с една твоя френдка?
ами...не знам..говори с приятелката си и кажи 4е и ти го харесваш и 4е най добре ще е да го оставите той да избере....и другата да се примери...ама според мен той си играе с вастака 4е внимавайте...
i slepec 6e vide 4e toi si te razigrava...puk i ako iska6 da go deli6 s o6te nqkolko drugi ti4ai kum nego kato nai golqmata tupa4ka..vsi4ko se prevuzmogva...bez zna4enie dali 6te e sled 7-8meseca ili godina i7-8meseca
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
znam kvoe predi odeh s pleiboq na kvartala toi mn me har no az go skusah zaradi u6 priqtelka no ot togava znam 4e nqma priqtelki imam samo poznati taka 4e az mn go obi4ah i vse o6te no nqma kvo da pravq moje bi sled izvestno vreme 6te se suberam za6toto toi e kazal na edin negov priqtel 4e o6te me obi4a nzm 6te is4akam za6toto hodq s edin ot izvestno vreme i moje bi sled vreme no naistina go obi4am i go osuznavam toi be6e prav kaza mi "edin den 6te osuznae6 kakvo si zagubila" az ,u se ismqh no ot vutre mi be6e okean ot sulzi znae6 4e gre6a i 4e priqtelki na toq svqt nqma zatova nikoga pove4e nqma da pravq takava gre6ka!!!!