.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    iska
    Guest

Moderated: Харесвам едно момче, но от ромски произход..

adski mnoo mekefi edin moi sauchenik s nese razhojdam dosta chesto ...nz dali me haresva no problema e che naistina sam vliubena v nego no toi e rom ...no inache e strahotno momche i ima hubav djiesem i se oblicha normalno smisal ne e ot teia mangali deto se roviat iz koshovite ama e dosta cheren ,, mnogo li e loshoda me privlicha ciganin tolkkova ili prosto se zablujdavam zaradi haraktera mu da podchertaia che ne e ot nai golemite krasavci no e sladur [/img][/list][/list]
    точка 7 (mod by WIM)

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Абе като те кефи-кефи те!Не можеш да заповядаш на сърцето си кого да харесва и кого не.Но ако е само заради дрехите и "якия" GSM...
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Град
    Пловдив
    уф и една фр мн си беше харесала един само че онзи беше турчин и леко мургав...сички я бъзикаха ама на нея не й пукаше....а и тя не го харесваше заради "готините дрехи и скъпия gsm"

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    ima mnoo takiva temi daje ako ne se luja i na taq stranica ima 1

Момиче съм ! ! !

Град
    София
    Ми кво човек кат човек... Ама ако е само заради "якия" GSM и готините дрешки... Ае твоя работа... Аз лично не съм расист така че и негър да е... се тая...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на koalka
    Момичето иска да каже, че е като нормално момче, че има GSM и нормални дрехи и не е от тея роми, които са като клошари.Това иска да каже.Ако е готин не трябва да те интересува, че е ром.Той с нищо не се различава от другите, а и не трябва да ти пука, ако го обичаш.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми нека Харесвай си го но след 1,2 години да не ти напрай някое бебе че те ромите така обичат на по 14 да имат бебета

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Абе осъзнайте се, тва е ром все пак?!
    Като видите българка с някакъв от ромски произход, какви са първите мисли и впечатления, които ви идват на ум?

Какъвто и да е характерът му, си остава етническата принадлежност Може да е расистко, но си е така...
    Той ти ако гледаш само характера, нищо не ти пречи да си си само приятелка с него.. нали за нещо повече трябват и някои други качества
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    поредната тъпа куpва

Moderated by koalka
    т.2 от Правилника!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ми нека Харесвай си го но след 1,2 години да не ти напрай някое бебе че те ромите така обичат на по 14 да имат бебета
    Хаха,точно си го каза човека.И между другото съм чувала,че ромите като правят секс с някое момиче после задължително трябва да се оженят...Тъй,че много внимавай....мале,мале,мале... аправо не знам как можеш да харесваш цигани.Ако ще да е по-чист и от мен..хаха,никога не бих си и помислила да се хвана с него,пък камо ли да харесвам...Най-честно казано Мразя цигани!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен
    И аз изпитвам неприязън към циганите, обаче чак толкова...има цигани и цигани...щом ти харесва характера му и отношението му към теб, давай. И не се притеснявай.

ISKA
    Guest

Re: Moderated: Харесвам едно момче, но от ромски произход..

adski mnoo me kefi edin moi sauchenik s neGO DOKATO SE RAZHOJDAM CHUSTVAM CHE SARCETO MI SHTE IZKOCHI MAI I TOI me haresva no problema e che naistina sam vliubena v nego no toi e rom ... inache e strahotno momche i i se oblicha normalno smisal ne e ot teia mangali deto se roviat iz koshovite ama e dosta cheren ,, mnogo li e losho da me privlicha tolkkova ili prosto se zablujdavam zaradi haraktera mu da podchertaia che e na 14 kolkoto men
    точка 7 (mod by WIM)[/quote]

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Абе осъзнайте се, тва е ром все пак?!
    Като видите българка с някакъв от ромски произход, какви са първите мисли и впечатления, които ви идват на ум?

Какъвто и да е характерът му, си остава етническата принадлежност Може да е расистко, но си е така...
    Той ти ако гледаш само характера, нищо не ти пречи да си си само приятелка с него.. нали за нещо повече трябват и някои други качества
    i az mislq taka,znam 4e vi zvu4i tupo na pove4eto ama ne moga da se vuzpriema s nqkoi ciganin,a da ne govorim 4e mama i tate 6te me izhvurlqt ot nas
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

не мога да се поставя на твоето място...според мне цвета на кожата не трябва да бъде проблем...но трябва да внимаваш защото наистина ако иска да го направите на 14,15,16г....и е не4истоплътен и е олигофрен не е за теб....но всепа к ти си решаваш аз не мога да се поставя на твое място и просто нз 4естно да си призная

izka a
    Guest
    ami toi ne e takav kioito iska sex toi iska priatelstvo samo no me haresva a az sa,m luda po nego

Мега фен
    Не може да те харесва и да иска да сте само приятели.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Момичето иска да каже, че е като нормално момче, че има GSM и нормални дрехи и не е от тея роми, които са като клошари.Това иска да каже.Ако е готин не трябва да те интересува, че е ром.Той с нищо не се различава от другите, а и не трябва да ти пука, ако го обичаш.

Не вярвам да е толкова готин, че да си струва за "отхвърлянето" от обществото. Мой съвет - не ходи с него.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

iska
    Guest
    nz kvo da praia chesno naprao otkacham iskam da hodia s nego no vs shte me misliat za luda a i ne e pravilno toi e rom vse pak no kato go pogledna i zabraviam prosto kadwe sam

iska
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Не може да те харесва и да иска да сте само приятели.
    ami toi e malko e sramejliv i moje bi iska da smne gadjeta ama ne iska da mi kaje

Цитирай Първоначално написано от iska
    nz kvo da praia chesno naprao otkacham iskam da hodia s nego no vs shte me misliat za luda a i ne e pravilno toi e rom vse pak no kato go pogledna i zabraviam prosto kadwe sam
    Ся може да си влюбена в него, но ако не тръгнеш след 1-2 мсеца ще си не по-малко влюбена в друго момче, за което няма да ти се подиграват.
    бан по ип и профил

iska
    Guest
    mi nadiavam se da si prav shooto az haresvam i drug no toi e ot moito daskalo a drugoto momche e v ispania i niama kak prosto da ne mislia samo za tova momche ...kazva se dean mejdu drugoto ne e niiakoi si hasan ili tam ciganskite imena

NAZI_POWER!!!
    Guest
    бе ваща мама щура ... толко ли нема българчета та с цигани са занимавате бе..боклуци хора сте вие

Хасан е турско име. Нищо, че има цигани дето се правят на турци и затова са кръстени с такива имена.
    бан по ип и профил

iska
    Guest
    ne spiram da mislia za nego nz prosto shte se pobarkam tolkova me privlicha....................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си