.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Цитирай Първоначално написано от IZILOVE
    immam sreshta v ponedelnik s nego/..kvo da pravia sram me e da hodia s tolkova cheren na centara.....
    Огледай се къде има мост и се меткай ако не искаш да ви видят заедно....тцтц.. глупости , пълни глупости.

Кой може да те накара да си с него? Кат не искаш да те виждат с чернилка, за кфо се занимааш тогава? Тебе май ти треа помощ!

> Хем те сърби, хем те боли <

Guest
    nqma lo6o

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    nqma lo6o
    ХаХаХа... Ти пък като не знаеш за какво става въпрос, за кво се обаждаш?Да те е натиснал някой , та звъниш

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Цитирай Първоначално написано от IZILOVE
    immam sreshta v ponedelnik s nego/..kvo da pravia sram me e da hodia s tolkova cheren na centara.....
    Огледай се къде има мост и се меткай ако не искаш да ви видят заедно....тцтц.. глупости , пълни глупости.

Кой може да те накара да си с него? Кат не искаш да те виждат с чернилка, за кфо се занимааш тогава? Тебе май ти треа помощ!

> Хем те сърби, хем те боли <
    И аз така викам:
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Момиче, имаш нужда от психолог!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Трябва малко да си промениш мисленето и да не се влияеш от мнението на другите... щом ти харесва бъди с него, не слушай приумиците на другите

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Мангала си е мангал и няма значение дали е бял или черен, дали е чист или мръсен, дали е богат или беден просто няма никакво значение.Мразя ги и това е.Имах една "приятелка" която беше циганка и веднъж като бяхме по-малки и дойде у нас после ми липсваха половината играчки.И както някой каза малко ли са ти българите та с мангали ще се занимаваш?Знам че е расистко ама за мене така седят нещата.
    съгласна съм и според мен е така ..
    House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си