- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е .... НЕ МОГА ПОВЕЧЕ
значи търсех дълго време СКайпа на едно момиче което харесвах отдавна и най-накрая го намерих и почнахме да чатим,обаче ме е срам да я заговоря и да и кажа колко много я обичам и да помисли да станем гаджета но тук е проблема , че ме е много срам Плз някакви савети досега не съм се целувал а като я видя ме е срам я спра да я заговоря ПЛЗ САВЕТИ !
ем освен да се престрашиш и да говориш с нея др начин аз не виждам...
Леле тфа колко време мина,че я обичаш?Според мене това са доста силни думи,макар че май вече всеки на всеки казва ,че го обича..а ся по темата-просто я заговори-нз кое му е срамното?
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Щом си толкова срамежлив,мисля,че по скайп ще ти е по-лесно да започнеш да си говориш с нея,отколкото на живо.Опитай се да не бъдеш толкова срамежлив.![]()
bratle vijda6 q poema6 dulboko duh zatvarq6 o4i i otiva6 pri neq i i kazva6 zdrasti kak si?.. prestrashava6 se i go prai6 tfa ina4e vinagi 6e si ostane6 sam...
kato az si imam ne6to kazano kato deviz4e"nema pravda nema red vadim kuro i napred!" v tfoq slu4ei e nema pritesnenie nema sram s bodra kea4ka i kam neq![]()
Kvo ti puka kato ne si se celuval? da ti kaja samo 4e vseki 4ovek se celuva po razli4en na4in i nikoi ne moje da opredeli koe e zle koe dobreA za6to tolkova te e sram? Ima momi4eta koito stra6no mnogo ocenqvat tova 4e nqkoe mom4e se interesuva ot tqh
e razbira se zavisi i ot neq. parvo razberi s kakav hahkter e i togava deistvai !!! haide uspeh !!!
govori s neq po skype![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Kofti e ako tq go otreje obache...Men lichno edno takova "sramejlivo" momche mi kaza obicham te i az mu otgovorih samo "mi duble" pylen spek be6e ... dano ne stane i s nego taka![]()
esteeestveno 4e 6te e kofti ... ti kakvo kato se zapoznae6 s nqkoi koito mn haresva6 kakvo mu kazva6? zdravei az sam Penka... aam... Obi4am te !!!gluposti
trqaa da se podhodi vnimatelno za tva sa vrazkite![]()
Първоначално написано от sexy_small_lady
Първо пробвай да се запознаеш с нея,преди да и кажеш,че я обичаш.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Най-добре първо по skype да си говорите, да я опознаеш и тогава да излезете. Така ще ти е по-лесно!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
само ти можеш да си помогнеш...кво очакваш да ти кажем??? аз ли да й пиша???
интересно ми е на колко си години и как
реши,че я обичаш като дори и не си говорил с нея?
Любовта не се поражда само от един скайп,въпреки че е
възможно ама в много редки случеи тя е истинска.
та така да дойдем на въпроса ти.преодолей си срама
и я извикай да излезете,като излезете отвори темата
за това че много я харесваш,но не и казвай "обичам те",
много е прибързано и понякога се получава така,че
тя може да избяга,защото има хора които се страхуват от тези 2 думи.
Първо може да излезеш с нея да си поговорите като приятели
и да се поопознаете малко,ако има следващи срещи ти ще
се отпуснеш пред нея и ще започнеш да говориш спокойно
и ще можеш да и кажеш че искаш да сте заедно.
Мерси за сички савети ще преодолея сичко и щте и го кажа в очите 10х АЛЛ
=D>Първоначално написано от die_die_my_darling_
ами като те е срам ще стоиш и само ще я гледаш така 4е по добре действай..кажи и 4е я харесваш..."оби4аш"
Млъкни щото само объркваш момчето!Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Не й го казвай веднага, а постопенно разкрий чувствата си
Като си толкова срамежливо чаве пийни нещо
една бира ако не носиш на алкохол... пък ако си пияч нещо по-така... абе колкото да те отпусне без да се напиеш
И като си леко на градус би трябвало да говориш по-спокойно (ако не си прекалил де... тогава ще ти труден словореда)
Ami i az mislq 4e za na4alo da si 4atite po skype e dobro re6enie, moje da nau4i6 malko pove4e za neq no estestveno tova ne e dostata4noOpitai se da preodolee6 srama si ne mislq 4e sramejlivostta pomaga.Kato se po4uvstva6 uveren q pokani da izlezete i kavoto se polu4i,nqma da zagubi6 ni6to po-skoro 6te spe4eli6 za6toto 6te ponatrupa6 opit za v bade6te
kato q vidi6 otiva6 leka poleka pri neq i q zagovarqhno ako te e sram mnogo po dobre si priznai 4uvstvata po skype i ako tq ti otvarne
togava stava hubavo
ВЕче почнах да смятам че хората не значт кво е любов...Първоначално написано от Lorraine
Та така по темата... Все пак е по скайпа там всичко е по-лесно а и повечето случаи не разбират други хора... Смисъл после ако стане дума и тя почне да дрънка много (
) казваш че е било само базик и всичко е ОК...
Вие на хероин ли сте бе?