.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Нов Гост
    Guest

Срам ме е .... НЕ МОГА ПОВЕЧЕ

значи търсех дълго време СКайпа на едно момиче което харесвах отдавна и най-накрая го намерих и почнахме да чатим,обаче ме е срам да я заговоря и да и кажа колко много я обичам и да помисли да станем гаджета но тук е проблема , че ме е много срам Плз някакви савети досега не съм се целувал а като я видя ме е срам я спра да я заговоря ПЛЗ САВЕТИ !

Град
    Пловдив
    ем освен да се престрашиш и да говориш с нея др начин аз не виждам...

Супер фен
    Леле тфа колко време мина,че я обичаш?Според мене това са доста силни думи,макар че май вече всеки на всеки казва ,че го обича..а ся по темата-просто я заговори-нз кое му е срамното?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    somewhere over the rainbow...
    според мен не трябва да те е срам , а трябва да намери6 малко кураж и да запо4не6 някаква лека тема .После може да я покани6 на кафе или на разходка и да и каже6!! дано се полу4и не6то!!!а и скайпа за момента е 6то годе добро ре6ение да се упражнява6,да запо4не6 някаква тема на разговор с нея

Guest
    Щом си толкова срамежлив,мисля,че по скайп ще ти е по-лесно да започнеш да си говориш с нея,отколкото на живо.Опитай се да не бъдеш толкова срамежлив.

bratle vijda6 q poema6 dulboko duh zatvarq6 o4i i otiva6 pri neq i i kazva6 zdrasti kak si?.. prestrashava6 se i go prai6 tfa ina4e vinagi 6e si ostane6 sam...

kato az si imam ne6to kazano kato deviz4e"nema pravda nema red vadim kuro i napred!" v tfoq slu4ei e nema pritesnenie nema sram s bodra kea4ka i kam neq

Град
    на плажа =)
    Kvo ti puka kato ne si se celuval? da ti kaja samo 4e vseki 4ovek se celuva po razli4en na4in i nikoi ne moje da opredeli koe e zle koe dobre A za6to tolkova te e sram? Ima momi4eta koito stra6no mnogo ocenqvat tova 4e nqkoe mom4e se interesuva ot tqh e razbira se zavisi i ot neq. parvo razberi s kakav hahkter e i togava deistvai !!! haide uspeh !!!

govori s neq po skype
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    ..във един измислен свят..
    Kofti e ako tq go otreje obache...Men lichno edno takova "sramejlivo" momche mi kaza obicham te i az mu otgovorih samo "mi duble" pylen spek be6e ... dano ne stane i s nego taka

Град
    на плажа =)
    esteeestveno 4e 6te e kofti ... ti kakvo kato se zapoznae6 s nqkoi koito mn haresva6 kakvo mu kazva6? zdravei az sam Penka... aam... Obi4am te !!! gluposti
    trqaa da se podhodi vnimatelno za tva sa vrazkite

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Щом си толкова срамежлив,мисля,че по скайп ще ти е по-лесно да започнеш да си говориш с нея,отколкото на живо.Опитай се да не бъдеш толкова срамежлив.

Голям фен
    Първо пробвай да се запознаеш с нея,преди да и кажеш,че я обичаш.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Град
    Там, където е сърцето...
    Най-добре първо по skype да си говорите, да я опознаеш и тогава да излезете. Така ще ти е по-лесно!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

само ти можеш да си помогнеш...кво очакваш да ти кажем??? аз ли да й пиша???

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    интересно ми е на колко си години и как
    реши,че я обичаш като дори и не си говорил с нея?
    Любовта не се поражда само от един скайп,въпреки че е
    възможно ама в много редки случеи тя е истинска.
    та така да дойдем на въпроса ти.преодолей си срама
    и я извикай да излезете,като излезете отвори темата
    за това че много я харесваш,но не и казвай "обичам те",
    много е прибързано и понякога се получава така,че
    тя може да избяга,защото има хора които се страхуват от тези 2 думи.
    Първо може да излезеш с нея да си поговорите като приятели
    и да се поопознаете малко,ако има следващи срещи ти ще
    се отпуснеш пред нея и ще започнеш да говориш спокойно
    и ще можеш да и кажеш че искаш да сте заедно.

Нов Гост
    Guest
    Мерси за сички савети ще преодолея сичко и щте и го кажа в очите 10х АЛЛ

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling_
    само ти можеш да си помогнеш...кво очакваш да ти кажем??? аз ли да й пиша???
    =D>

ами като те е срам ще стоиш и само ще я гледаш така 4е по добре действай..кажи и 4е я харесваш..."оби4аш"

Напиши после какво е станало

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами като те е срам ще стоиш и само ще я гледаш така 4е по добре действай..кажи и 4е я харесваш..."оби4аш"
    Млъкни щото само объркваш момчето!

Не й го казвай веднага, а постопенно разкрий чувствата си

Като си толкова срамежливо чаве пийни нещо
    една бира ако не носиш на алкохол... пък ако си пияч нещо по-така... абе колкото да те отпусне без да се напиеш
    И като си леко на градус би трябвало да говориш по-спокойно (ако не си прекалил де... тогава ще ти труден словореда )

Guest
    Ami i az mislq 4e za na4alo da si 4atite po skype e dobro re6enie, moje da nau4i6 malko pove4e za neq no estestveno tova ne e dostata4no Opitai se da preodolee6 srama si ne mislq 4e sramejlivostta pomaga.Kato se po4uvstva6 uveren q pokani da izlezete i kavoto se polu4i,nqma da zagubi6 ni6to po-skoro 6te spe4eli6 za6toto 6te ponatrupa6 opit za v bade6te

kato q vidi6 otiva6 leka poleka pri neq i q zagovarqh no ako te e sram mnogo po dobre si priznai 4uvstvata po skype i ako tq ti otvarne togava stava hubavo

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Леле тфа колко време мина,че я обичаш?Според мене това са доста силни думи,макар че май вече всеки на всеки казва ,че го обича..
    ВЕче почнах да смятам че хората не значт кво е любов... Та така по темата... Все пак е по скайпа там всичко е по-лесно а и повечето случаи не разбират други хора... Смисъл после ако стане дума и тя почне да дрънка много ( ) казваш че е било само базик и всичко е ОК...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си