- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Някой потресаващо як филм,който сте гледали наскоро
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Само аз ли не съм прочел, или във субовете на филма пишеше точно "вълк", "хора" и "кръв" ?
Филма е хипер смешен и нереален. Точка. Всеки има право на мнение. Само не разбирам защо се опитваш да ми го обориш.
ShannonLarkin, 300 човека избутват 5000 ?Ебахти и лудия комикс
![]()
Защото пишеш глупости. Нереален бил. Да потретя, че филма е по комикс или пак ще ми говориш за достоверност ? Ти имай си мнение, аз просто се опитвам да ти обясня, че си подходил към филма с погрешни очаквания. Оттам идват и грешните ти впечетления.
ем някъде там...те със тея щитове колкот гъза ми(което не е малко!Първоначално написано от niGGa
) ко могат да праят...то щитовете им бяха най-важни...избутват и ръгат...бутаха и слонове!! ама бая огромни слонове!и една голяма войска избутаха от ръба във водата! добре е направен сичко ама ... просто не е за баш толкова хвалене според мен
![]()
Не съм имал никакви очаквания. В интерес на истината не съм гледал нито Гладиатор, нито 13-тия воин... От такъв сорт съм гледал само Троя..Просто не се опитвай да ми развалиш прекрасното мнение за филмаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Днес гледах A cinderella story
ако ви се гледа нещо тийнейджърско, весело и романтично-това и филма![]()
хъхъ..
niGGa, гледай Гладиатор...много е добър филма...има си замисъл, ефекти добри...Ръсел Кроу! Виж само кво име...Режисьор Ридли Скот! Абе филма е уникален...
Да, найстина много добър филм.Първоначално написано от maldini
друг който много ми харесв, макар и доста старичък е "Шесто чувство"
za6to v moite torenti go nqmaa :{ kazaha mi 4e e super a ne moga da si to izteglq ;/Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Trainspotting. Не е нов, от '96 ако не се лъжа, но е страхотен...
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.