.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Срамът

Нов Гост
    Guest

Срамът

много хора са ми казвали че като сам на 13 години оште ме е срам , но като мина 14 вече няма да ме интересува ништо , искам да знам ТОВА ВЯРНО ЛИ Е ?!?!

Мега фен Аватара на koalka
    Айде стига вече, пуснал си една тема.И не, не е вярно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Срамът не зависи от годините
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Пф..мнооого свястна тема! ..изобщо не зависи от годините
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    Пловдив
    защо за всяко нещо тряа да има години няма такова нещо и да си на 20 пак може да те е срам

mn qsny 4e nezavisi brat4ed mi e na 5 i zn li kak sfalq kakite v kvartala :P

Didkata
    Guest

:P

A ot kakvo zavisi?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    От Човека

Guest
    mi spored men mnogo golqm problem v mom4etata e 4e nqmat samo4uvstivie i vinagi si mislqt 4e ne sa krasivi i momi4eto 6te gi otrejat,a tova ne e taka!mom4eta sprete da se sramuvate!po princip edno momi4e kolkoto i da haresva mom4eto nqma da mu predloji,az mislq 4e mom4etata sa za tova!USPEH NA VSI4KI I NE SE SRAMUVAITE ;-)

spored men pri vseki e individualno...
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Guest
    абе възрастта няма зна4ение,за всеки е индивидуално,аз ли4но о6те от малка бях некфа луда такаа хи4 не ми пука за ни6то е и сега съм така,праим си кфот искам и не ме е срам е тва е просто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си