Обичам го!Толкова много го обичам.Заедно сме повече от година и половина вече!До преди няколко месеца всичко беше като в приказка.Просто идеално. Но изведнъж всичко започна да се проваля.Усещах как го губех и не разбирах-защо?!Всичко беше както всеки друг месец.Нямаше никакви проблеми.Страдах много.Той го виждаше.Помолих го да поговорим,защото смятам,че сме достатъчно близки за да може да водим сериозни разговори.Разговорът беше продължителен и много тежък.В крайна сметка той ми призна,че просто съм му омръзнала.Нямало друго момиче. Просто съм му била омръзнала и вече нямал почти никакви чувства към мен. Мислех си че светът свършва....той беше моят живот повече от година и повече и изведнъж просто му бях омръзнала...Немога да ви опиша каква болка преживях.. В крайна сметка се разбрахме,че си даваме шанс все пак може да успеем да си върнем заинтересованността му към връзката ни.Той го иска от все сърце.Виждам го че много се старае.По цял ден се държи прекрасно с мен.Но това е така само когато го задоволявам сексуално.В дните когато не съм той става изведнъж безразличен.Не е груб.Просто безразличен.Поговорихме и той каза,че това не е било така.Как съм си въобразявала,че година и половина той ходи с мен само заради единия секс!Много се засегна от думите ми,но аз все пак си го мисля това.Днес например му отказах да правим любов и той се нацупи и започна да се държи като лигав теен.След като аз му направих забележка,че се държи така само защото аз не му давам това което иска и че мисля,че съм излезнала права за секс-а той си промени държанието...незнам толкова много го обичам,но си имам и самочувствие и не искам да ходя с момче което ме използва само за секс...
Вие какво мислите по въпроса-дали ме използва само за секс според вас?А и моля ви дайте идеи как мога да си възвърна старите му чувства.И не ми казвайте да разнообразявам връзката ми,защото вярвайте ми определено тя не е от еднотипните връзки.
Благодаря предварително!
Ми Прочетох ти Цялата статия И Според мене е заради секса но не съм сигурен.Той година и половина ако е заради един секс не вярвам толкоз да се задържите но все пак Си мисля за секса
Казах го и в друга тема.... има още много хляб да ядеш и има мъже като вестници.... нито ако си на 15-17 години.... може да останеш с него за цял живот... не казвам, че е навъзможно.... ама подщи никога не става така, колкото и да ни се иска.... със сигурност ти е гадно, напълно те разбирам и ти съчувствам... но не се мъчи, повярвай, ще става все по - зле и по - зле...
emi mili4ka vij sega az ne vqrvam tfa mom4e godina i polovina da hodi s tebe samo za da te 4uka..... ni ima edin takuf moment kogato na nego mu stava6 bezrazli4na za6toto seki den mu dava6 da te 4uka i da si prai kfoto si iska s tebe @!!!! vij ssega zna4i po4ni da se pravi6 na malko po nedostupna ne naduta a nedostupna !!! zna4i zaigrai se s nego v smisal ceuluf4ica malko mu se natiskai i kato toi trugne da ti otvru6ta se otdrupni ot nego i mu se usmihvai tfa she go podludi i moje i da uspeete da spasite vruzkata si!! pi6i kakfo e stanalo posle az sam mom4e i ti go kazvam ot mom4e6ka gledna to4ka kfo da naprai6
Сексуалното желание е индикация за неомръзване на партньора - аз например се сдухвам, ако реша, че мъжът ми не ме желае...иначе наистина - разделете се. Безразличието е ужасно нещо.