- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тфа нейното любов ли е, кфо е?!
Говори с нея. Не е нормално държанието й. Аз не бих търпяла такова нещо...
Явно супер много харесва да й се обръща внимание и да й подаряват разни глупости, ама си има приятел, трябва да се съобразява малко. По тоя начин те поставя в мн тъпа ситуация, излага те. Говори с нея, ако не се промени държанието й, не виждам хубава развръзка на ситуацията...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
най добре й кажи така "Виш ако така продължава по-добре да го зарежем и да късаме"
-тя- кое?
-ти- сети се сама, ако не се сетиш отиваме в вариант 1
...
ако ти се извини и престане и се усети или ако незнае защо и се поинтересува и разбере ще е добре
Това от нейна страна не е никаква любов.На твое място бих я зарязала,а не да и падам в краката като на някаква принцеса
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Тва че е красива не и дава ник'во право да се държи така. Ма кво се учудвам то сички тия принцеси 90% от тях поне се държат по тоя начин. Кажи и че не ти харесва така и ако иска да сте заедно да спре да се бута у лево и у десно. Ако не и пука за тебе, една дълга майна до девето коляно и финиш! Има кой да те Лове батко :> Никога не знаеш от коя дупка ще изкочи заека.
90% си прав! Но въпроса е, че момчето може да не е такова, чат ли си?Първоначално написано от ATAKABG
ам не с1м с1гласен..Първоначално написано от koalka
момичето се нуждае от внимание.. в1преки че я харесват мн момчета и прочие.. момичето се чувства самотно.. об1рни и малко повече време...прекарвайте дена заедно.. даже и нощта.. б1ди до нея.. да види че има рамо на което да се опре..било то в добро или лошо..
![]()
Тфа нейното не е нужда, а алчност! 100% ти гарантирам, че е така!
CaMoПървоначално написано от BAYO
Ka3BaM.. при мене е имало так1ф случай.. и го реших по този начин(който написах по-горния пост)..по-този начин я накарах да ме обикне.. и в интерес на истината бяхме доста време заедно..
![]()
Е, хубаво. Добре си направил, но явно на нея не и липсва компания. Заобиколена е постоянно с други, дали защото иска да го накара да ревнува. И така да е, пак е тъпо, щот за тая работа хората са измислили думата "разговор" . Съгласен ли си?Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Ми точно това имам предвид... иска сигурно да разбере как1в човек има до себе си... обича ли я истински...за по сериозна вр1зка..или просто е за бройка.. мисля че момичето има чувства к1м него... но ги крие д1лбо в себе и чака да разбере както казах , как1в човек има до себе си..
Е пък това, което автора на темата пише, което казва, би следвало да е сериозно момчето. То тя колко време мисли да ги прави тия глупости? Не е ли разбрала, че той наистина не мисли да и прави нек'ви номера, да я зарязва или квот' още се сетиш. Незнам аз си мисля, че работата на тва маце не е напълно чиста. Кво ш'те кажеш?
ам.. ако се с1мнява в нея.. едиственото което може да помогне е един разговор..д1лго и нашироко..очи в очи..стигнат ли до едно мнение (положително и за двамата) тогава... happy dreams :P
![]()
That's It!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
P.P. [-o< и за 2-та!
ами кажи и това същото и на неяако нещо мн почне да ти възразява и пак да ходи при другите и тегли една майна и я зарежи
![]()
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
to4no kratko i qsno...kvo pove4e moje da se kaje...koftiПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
oopfff miloto bee mahai q ot o4ite si tq se GAVRI s teb mn dobre go znam tva se pak sum momi4e .. vij sq kaji i go v o4ite tva 4e prosto si se durji kat golqmo bebe ili katy leko momi4e (taka da kaja da nete obidq 4rez neq) prosto i lesno TQ NE TE OBI4A I NIKOGA NE TE E I NQMA DA TE! pomisli malko vij ti sam kaza kak 50 mom4eta ti4at sled neq no tq vmesty da sedi pri teb hodi po skutovete na dr mom4eta izvinqvai am az kat si imah gadje ne hoih po skutovete na 4ujdi mom4eta... osuznai se kaji i go tva 4e te drazni ako trolkova q love kaji i go po diskretno za da si ostanete 2-mcata ama spored men kazvam spored men si maneri momi4e koety da te ceni.. ne da si razvqva bairqcite po vsqko mom4e... oh izlqh si qda![]()
samo da kaja vseki 4ovek e razli4en i se otli4ava ot drygite tva ne zna4i 4e ti kat sdiu nakaral tvoita da te obikne 4e toi 6te uspee (realistka sum sorry) trqaaa pogovorii s neq na duulgo i na 6iirooko i da se razberat ne toi da si mul4i i da pi6e po forumiteПървоначално написано от gPa3HuTeJl
(i sorry eko sum te obidila s ne6ty)
Това не е любов, а една голяма подегравка![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Тва нейното не е любов,такива като нея са свикнали подир тях да вървят поне 5-6 момчета и да им се натискат.Те не могат да приемат една връзка за сериозна,защото знаят,че ``винаги`` ще има някой излъгал се,който ще иска да се ``обвърже`` с тях.
BTW познавам такова момиче
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Просто седнете да си поговорите и и кажи,че не ти е приятно,и ако може да спре с тези приказки!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
или нарочно го прави за да я проревнуваш...![]()
или не ти се кефи мноо мноо...
или не те обича хич........
бати тъпото прай тая твойта![]()