.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: ne sva6vam

simulatorkata
    Guest

ne sva6vam

Problemat mi e 4e kogato pravq sex,nikoga ne svar6vam. Ne znam na kakvo se dalji poneje imam priqtel ot 2 godini i spodelqm koe mi haresva i kak mi haresva! Mnogo 4esto imam 4uvstvato 4e vseki mig 6te svar6a no tova ne se polu4ava...no sam svar6vala kogato masturbiram itopo nqkolko pati. kajete mi kade moje da se krie problema

toi ne te vazbujda dostata4no ili lubovnata igra vi e malko...

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Не те възбужда достатъчно.
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Може да е от напрежение от стрес знам ли на много неща може да се дължи това иди на лекар в крайна сметка ако не свършиш.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

И аз всеки път като мастурбирам свършвам, защото мога да регулирам удоволствието, знам кое колко ми харесва и колко удоволствие ми доставя, приятеля ти няма как да знае, освен ако му споделяш в момента, но друго си е да знаеш кое как и какво да правиш със себе си.
    и аз не съм свършвала по време на секс или при докосвания от приятеля ми, но пак ми е хубаво и то мн...

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: ne sva6vam

Цитирай Първоначално написано от simulatorkata
    Problemat mi e 4e kogato pravq sex,nikoga ne svar6vam. Ne znam na kakvo se dalji poneje imam priqtel ot 2 godini i spodelqm koe mi haresva i kak mi haresva! Mnogo 4esto imam 4uvstvato 4e vseki mig 6te svar6a no tova ne se polu4ava...no sam svar6vala kogato masturbiram itopo nqkolko pati. kajete mi kade moje da se krie problema
    i az ne moga da svur6a po vr na sex, nakoi jeni spodelqt 4e uspqvat kum 25-30god chak....

дйй
    Guest
    какво значи да свършват жените???

Това е при момчетата

Цитирай Първоначално написано от дйй
    какво значи да свършват жените???

Това е при момчетата
    И при жените го има

Има го и това. Щом сама достигаш до оргазъм значи проблемът не е в теб. Просто трябва някой път да кажеш на приятеля си кое, как и колко ти харесва. Сигурна съм, че той ще направи всичко, за да достигнеш до връхната точка
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Явно се притесняваш или приятелят ти не те възбужда достатъчно. Също така ако ти е станала фикс идея и мислиш само за това и това оказва влияние,отпусни се и се наслаждавай.

Град
    Far far away
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Може да е от напрежение от стрес знам ли на много неща може да се дължи това иди на лекар в крайна сметка ако не свършиш.
    Мхм
    Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си