- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Какво да правя, за да не ме помисли за курвар?
Значи с гаджето ми ходиме от година и няколко месеца.Обичам си я много,не сме правили секс - тя е девствена и дори не и говоря за това,обаче според нея искам точно тваТочно обратното е.Готов съм да я изчакам колкото време иска,нито я насилвам нито нищо.Какво да направя за да не ме мисли за курвар?Наистина не искам да я загубя,а тя само ми повтаря,че имам нужда от това,но тя не е готова
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Е, не може да си го мисли без да си и дал повод.Разбери с кое си я накарал да си направи тези изводи и и покажи, че греши.
ако след година и няколко месеца въздържание си мисли,че я притискаш,значи не е от най-умните.и все пак един открит разговор винаги помага![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Поговорете, обясни й, че наистина я обичаш и й мислиш само доброто. Покажи й, че си готов на всичко за нея и, че можеш да чакаш.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
А на колко години сте ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
по мое мнение не го мисли, а просто се страхува да не се окаже вярно, колкото и алогично да ти звучи...
много често хората обвиняват в неща, които много биха ги уплашили, ако се окажат истина. а и, предполагам, се чувства гузна зарад това, че не го е направила с теб още. и още кой знае колко причини...
оказвай й внимание, показвай й какво означава за теб, не прекрачвай границите, които тя поставя и в един момент всичко ще си тръгне по реда.
Едва ли ще те мисли за К**вар година и косър сте заедно тя трябва да е изградила голямо доверие кам теб относно това ми намекни и просто за да видиш как ще реагира ако реагира положително исчакай малко и действай ако реагира отрицателно ще чакаш или много време или няма да правите никакъв секс.
това обяснява някои неща....Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
малко е още и притеснено. ше й мине
След 1 година и няколко месеца и тя все още мисли, че ти само заради секса си с нея?![]()
Никой не чака една година само заради единия секс
Не е зле да й го обясниш, че мн по-лесно е да си хванеш някоя к*рва и да си я наклатиш как требва, а не да чакаш една година....Това само доказва, че не си само за секса с нея. Явно щом я чакаш 1 година вече, че и няколко месеца отгоре тогава наистина имаш чувства към нея...И все пак мозък с фунийка не можеш да й налееш. Трябва сама тя да го осъзнае, ти можеш да поговорш сериозно с нея и да й кажеш как стоят нещата от твоя гледна точка
Успех \
/
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Не искам секс от нея.Мисли,че щом имам такива приятели значи и аз съм такъвИ не спира да повтаря,че има по-хубави и добри от нея и такива и че не ме заслужавам оф мамка му обичам я
![]()
всички жени го правят, приятелю. и на 14, и на 30, и на 50.
винаги обясняват как има по-красиви и по-добри в секса от тях.
това, което аз разбрах е, че трябва да им повтаряш непрекъснато, че те са най-....начесто и по много. особено, ако наблизо се мотае някоя изваяна мадама със славата на добра свиркаджийка.
несигурни са и се страхуват, че не са достатъчно...(тук сложи дума по избор), за да задържат човека, когото обичат
Zaradi takiva momi4eta mujete stavat kurvari... jalko mi bii i 6uta kat e tolko nesigurna
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
браво, бе! как би се чувствала, ако някой даде подобен съвет на твоето гадже в момент, в който имате проблем? и то проблем, който не е неразрешим? заеби я, нали? каквото като я обичаш? голяма работа...важното е, че не ти пуска! момичето е на 14! ако му "пускаше", няколко доброжелателки щяха да са я обявили за курва вече!Първоначално написано от helen4ee
Тя прекалява. Явно за 1 година не ти вярва дори малко...не очаквай това да стане.
Щом и ти не го искаш просто и кажи това, което каза на нас.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абе тя все пак е на 14-за мен е ранна възраст за секс. А ти приятел пожеш само по 1 начин да й покажеш,че е най-не споменавай нищо, а когато тя повдигне въпроса, че е еди каква си кажи й нещо от сорта-може и да има милиони други, но моите очи виждат само теб и за мен никоя друга няма значение.
Винаги й казвам,че не ме интересува друга,квато и да е и че бих дал живота си за неяПървоначално написано от krem4et0
![]()
ВЯРно е ,че опяваме за това(поне аз ,за други незнам де)!Първоначално написано от Гупи
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.