ами недей да се мъчиш да мислиш много...ДЖЪСТИН ИЗ ДЪ БЕСТ !!!!!Първоначално написано от miminia
![]()
![]()
Значи пънкът е фешънкорПървоначално написано от Мo6nо
![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Аууууу Ама аврилчето е най-голямата пънкарка бйеей!!
(господи, дано няма хора, които да вярват в това)
Drugless Punk не разбрах дали се ебава или сериозно говори![]()
(ох дано се ебава)
Аа за имото...мм то няма лошо, ама май кемикъл роменс са едно имо, че мани мани...дет се вика-фешънкорове.
А и шш без лоши думи за Афи моляЧе не ми се пише какъв стил са били през разните им периоди
![]()
хъхъ..
Първоначално написано от exploitedteen
O,Боже!
знаех сииииии . че рано или късно ще се осъзнаетеи ще разберете истинската му същност
Абе хора много ви се моля кажете ми как се казва най новия албум на Blink182 а ако дадете и линк ще съм ви много благодарна![-o<
Абе хора много ви се моля кажете ми как се казва най новия албум на Blink182 а ако дадете и линк ще съм ви много благодарна![-o<
хахаха ти чуваш ли се какво говориш,няма за какво да завиждам на "вас истинските пънкари" ,Джъстин не е пънк...по тая логика както си тръгнал Аврил какво е -метъл ли?Тя е точно пънк,не Джъстин...Първоначално написано от exploitedteen
If You WanT me,cOme aNd fiND mE...!
Как си личи само, че това е майтап...Първоначално написано от slyn4iceto
Mariqqqqqq - Аврил е тийн поп, поп-рок.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
е добре да приемем че е така,но Джъстин не е пънк!
Джъстин леко избива на хадкор. Иначе си е пънк. Ти просто не разбираш. След като викаш, че Аврил е пънк работата е ясна.
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
OMFG къде сте наблъскали Blink и Джъстин бе хора ако тва е пънк аз съм каруца, сичко което има нещо общо с Blink а тва ше рече групи като Bowling For Soup, Busted,Angels and Airwaves, Sugarcult и тн са не ми се изрежда щот ше ме заболи главата, тез групички верно са яки ма като ми ги наблъскат в тема за Пънк и ми стаа лошо ей така, пънк хора нема ви обеснявам кво е и нема ви давам представители щот щом сте ги сложили тия тука не заслужавате ей така даже да ви отделя малко време за да ви образовам а повярвайте ми имате нужда, жалко че нема съм аз "късметлийката" да свърши черната работа!
И се пак ПЪНК РУУЛЗ!!!!
Something burning me inside
Just get away, get away to clear my mind
Pieces of a useless life
Falling down, everything is falling down
Първоначално написано от Bucky
аз съм ЗА казаното от теб
щото разбираш за тва и не спори с the simple minded някой ден ще се образоват и теПървоначално написано от Mariqqqqqq
![]()
Something burning me inside
Just get away, get away to clear my mind
Pieces of a useless life
Falling down, everything is falling down
ама сте прости...![]()
![]()
![]()
не ние убиждаме хората наред ,само защото имат различно мнение,така че прави си сметката кой е прост и кой не![]()
хах някои наистина не разцбират, кога ги майтапятПървоначално написано от ShannonLarkin
![]()
Е ама и аз да кажа.Джъстин е чист симфоник блек метъл!Слушайте мене, аз му разрибанм
А Аврил е хардкор/метълкор
П.П.![]()
![]()
![]()
хъхъ..
внимавай!ще ти повярват!Първоначално написано от Shadow_Walker
![]()
пинк невер даиПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
абре пънкари... вие убихте пънка бе