бих те ли ми каза ли няколко пънк изпълнителя?![]()
Ти май първо си започнала да се изживяваш като пънкарче, а после си решила да чуеш музиката...
а моля??Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
искам само няколко изпълнителя кво толкова
![]()
Кокоша главаИ поне се научи да не се излагаш - когато става въпрос за алтернативна музика, няма изпълнители, а групи.
Давам ти съвет, малката, за да не ти се смеят. И ще си се заяждам пък![]()
![]()
Повечето от тия не са пънк, ама айде...
Brannik, Ремонт, Lustra, Transplants, Chumbawamba, Ramones, Rage Against the Machine, The Toy Dolls, Beastie Boys, Killradio, Контрол, Хиподил, Чувал Чувал, The Offspring,Devotchkas, Sex Pistols, Rise Against, The Bouncing Souls
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
На мен едно девойче ми каза, че ако има тромпет, е ска, а Хиподил имат![]()
Абе ся...
то и Beastie Boys, Lustra, Transplants, The Offspring са минали покрай пънка, ама нямат много общо с него.![]()
бан по ип и профил
The Offspring са си пънк според мен...
по точно поп пънк !!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Моооже...не претендирам да разбирам![]()
miminia ако смяташ да ставаш пънк запознай се добре с културата .. след тва с музиката .. ии
не си мисли 4е Аврил,Блинк,Симпъл план и разни такиа помии са пънк !![]()
The Exploited, NoFX, Sex Pistols, Los Fastidios, Rancid(то кво точно беше?), Dead Kennedys, The Casualties, Ramones и Bad Religion май...
О, да...Първоначално написано от МИЧКА
а аз си мислех, че музиката е важна, или ся пак ще ми обеснямате, че пънк е религия, че е начин на живот, че има дълбок замисъл. Какъв му е дълбокият замисъл на това да живееш, за да се напиеш? Защото много пънкари са така, или бъркам.
бан по ип и профил
И аз все си мисля, че музиката е важна...ама не та не - всички търсят дълбокия смисъл...
и метъли и пънкари са обременени с тежката задача да избавят света от алкохолизма и алкохола,като го изпият.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
хмм точно с тва искам да запозная девойчето еПървоначално написано от Мo6nо
![]()
Хахаха, все повеч започваш да ме кефишПървоначално написано от Магесник
![]()
Иначе чалгарите не са пияници? Да-да. Разликата е, че метълите например пият по паркове и не се крият, защото не им пука. А останалите се давят в алкохол по купони.
Аз ли съм единственият метъл дет` не близва алкохол?![]()
бан по ип и профил
Явно да,осъзнай се навреме и ела да помагаш в святата задача!![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Не искам. Абе свята ви е каузата, ама не искам да се жертвам в нейното име. Ще се справите и без мен. Даже за вас е по-изгодно по-малко хора да се борят за тази свята кауза, защото тогава ще има повече за вас.![]()
![]()
бан по ип и профил
Наистина - изобщо ли не пиеш? Винаги ми е било странно как някои хора се ограничават така.
Първоначално написано от Магесник
![]()
![]()
![]()
Много рядко пия. Веднъж на 2-3 месеца, а от как` се разболях май само на нова година и някой друг празник. Не, че се ограничавам. Просто не обичам да пия.Първоначално написано от `Death`Whore`
бан по ип и профил