Е, това чувство/тръпка може би липсва защото знаеш прекалено много за тях - неща които ти прецакват кефа. Сигурен съм, че слушаш много банди, които като стилово звучене и като текстове са страшно сходни с The Offspring. Това не можеш да го отречеш. Просто другите банди не са "извстни", не са "повлияни от модата" и така нататък. Аз просто не се интересувам от тези неща - ако бандата ме кефи, ако ще да е най-модерната и така нататък - ще я слушам. Примерно слушам Anti-Flag и даже първия ми аватар тук беше на тях. Въпреки че са гадни, известни, манекени и така нататък. Даже и вчера Toy Dolls излезнаха облечени точно като тях и другите модерни пънк бандички и после скъсаха гадните ризи(един вид за да покажат че не са такива, поне аз така го разбрах). Но все пак Anti-Flag ме кефят, както и The Offspring.Първоначално написано от exploitedteen
А Crass няма значение как звучат. С тези текстове дори джаз формация веднага ще бъде определена като пънк. И за Джело Биафра е същото. Не мога да си представя как нещо странично в което е замесен ще бъде различно от пънк.