- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли съм сбъркана...деа знам,к`во е това чудо?!
Харесвам си едно момче,бяхме заедно няколко пъти и след това само си говорихме.Доста тъпо,знам го,но е факт.Та не мога да го разбера какво иска от мен от нея.Изпраща си ме до нас,излизаме,говорим си,пише ми в скайпа,гледа ме малко странно......НО в същото време се целува с друго момиче в дискотеката вече няколко вечери подред.Аз не ходя,защото не искам да ги виждам,и да се излагам пред хората.Та въпроса ми е,според вас какво иска този човек?Да уточня,че другата е курва и не се съмнявам,ако вече са спали.Той да кажем да е на 15 да не знае какво иска,а той е на 19......Аз такова чудо не съм виждала до сега.Харесвам го много,но не мога да го разбера какво иска.ту с едната,ту с другата.Когато на дискотека я няма аз ходя и при мен идва,но естествено вече се сдържам и въобще не му се натискам,говориме си,но погледът ми много издава.Мисля,че на всеки,който ме е виждал как го гледам е 1000% убеден,че го харесвам,че дори самият той.Движим се повечето пъти в една компания и понякога като днес се чудя въобще какво правя там,защо не се отдръпна от тях и да го забравя...Но имам мн добри приятели там и не искам да си прекратявам връзките с тях,заради 1 момче.Етапа на сълзливите истории в живота ми отдавна е минал,дори да искам трудно мога да се разплача за някой,на който не се интересува от мен от моя гледна точка.Само че ми е супер гадно и не знам какво да правя...да се опитам ли да направя нещо по въпроса за нас,да не го ли правя,да си говоря ли с него,или не...?
Приемам всякакви съвети...10х предварително
![]()
Ти знаеш отговора. Просто не искаш да го приемеш. Говори с него и ако продължава така просто се откажи.
·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·
Неее,в никакъв случай не си сбъркана.Момчето още не е изживяло детството си...Бих те посъветвала да се опиташ да го забравиш и като си говорите не му намеквай нищо,за да не разбира,макар че вече знае,хаха,дори не го гледай
Просто си намери някой,който няма да те разиграва и да те прави на идиот.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
щом нз кво иска по добре не бъди с него...забрави го...само фр и нищо повече иначе ще ти е по гадно...
Аз бих те посъветвала да се бориш.Защо да бъдеш сама заради някаква си курва там?Аз на такива не се давам,защото знам,че съм много повече от тях.Попадала съм в ситуация като твоята.Не се oстaвих на онази...Ако успееш по добрия начин-ок,ако не,влизаш в играта и го печелиш отново.Ама това вече е в случай,че си струва момчето.Айде,прецени си и успех.
![]()
Не курвата е главното, а това, че момчето И се натиска с курви.Първоначално написано от Анонимко
Ми Добре След време тои ако тръгне с нея и след време я напусне пак заради няква кур*а ко щте стане това момиче ( В случая автора на темата ) пак щте Тъжи![]()
По Добре не мисли за него![]()
ami vie ne ste gadjeta i si pozvolqva da pravi kakvoto iska,zareji go po-dobre dokato ne e stanalo kusno
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми моя съвет е да се откажеш от всякакви връзки с него.Този човек не знае какво иска и от коя го иска.Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек, колкото и да го харесваш, защото после наранената ще бъдеш ти![]()
![]()
де натегай го дееееее![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
nameri si drug !!!ne zabravqi pogovorkata sled mom4e i avtobus ne se ti4a .. sledva6tiq e sled 5 minuti
![]()
=D>Първоначално написано от I don't know who I am
Къде отиваш ти, може би ?
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от MoHuTo
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
i az taka mislqПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
Момиче съм ! ! !
ooooollllllllllll
ti na kolko si na 12 ili 13
Не,не съм на 12,или 13.На 16 и половина,още 4,5 месеца и ще направя 17..Но не го разбирам това момче.Мерси за съветите,ще се опитам да го забравя,колкото и да е непосилно за мен.От опит глава не боли.
Много добре знае какво иска-иска да е и с двете ви.Така му е най-добре, има мечтаното разнообразие, не е с едно момиче и си мисли, че ти ще го търпиш, защото го харесваш.По-добре се откажи от него, защото това момче, каквито и чувства да има те не са сериозни и не може да ти е верен, както предполагам би искала.Ако искаше да тръгнете, до сега поне да се е опитал, но и той е лаком и иска и двете...Не е нужно да губиш приятелите си, просто преставаш да обръщаш внимание на закачките му и на погледите му.Отказваш се от него, има много други момчета, да не е само той.