.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    объркана
    Guest

Аз ли съм сбъркана...деа знам,к`во е това чудо?!

Харесвам си едно момче,бяхме заедно няколко пъти и след това само си говорихме.Доста тъпо,знам го,но е факт.Та не мога да го разбера какво иска от мен от нея.Изпраща си ме до нас,излизаме,говорим си,пише ми в скайпа,гледа ме малко странно......НО в същото време се целува с друго момиче в дискотеката вече няколко вечери подред.Аз не ходя,защото не искам да ги виждам,и да се излагам пред хората .Та въпроса ми е,според вас какво иска този човек?Да уточня,че другата е курва и не се съмнявам,ако вече са спали.Той да кажем да е на 15 да не знае какво иска,а той е на 19......Аз такова чудо не съм виждала до сега.Харесвам го много,но не мога да го разбера какво иска.ту с едната,ту с другата.Когато на дискотека я няма аз ходя и при мен идва,но естествено вече се сдържам и въобще не му се натискам,говориме си,но погледът ми много издава.Мисля,че на всеки,който ме е виждал как го гледам е 1000% убеден,че го харесвам,че дори самият той.Движим се повечето пъти в една компания и понякога като днес се чудя въобще какво правя там,защо не се отдръпна от тях и да го забравя...Но имам мн добри приятели там и не искам да си прекратявам връзките с тях,заради 1 момче.Етапа на сълзливите истории в живота ми отдавна е минал,дори да искам трудно мога да се разплача за някой,на който не се интересува от мен от моя гледна точка.Само че ми е супер гадно и не знам какво да правя...да се опитам ли да направя нещо по въпроса за нас,да не го ли правя,да си говоря ли с него,или не...? Приемам всякакви съвети...10х предварително

Ти знаеш отговора. Просто не искаш да го приемеш. Говори с него и ако продължава така просто се откажи.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Голям фен
    Неее,в никакъв случай не си сбъркана.Момчето още не е изживяло детството си ...Бих те посъветвала да се опиташ да го забравиш и като си говорите не му намеквай нищо,за да не разбира,макар че вече знае,хаха,дори не го гледай Просто си намери някой,който няма да те разиграва и да те прави на идиот.
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Пловдив
    щом нз кво иска по добре не бъди с него...забрави го...само фр и нищо повече иначе ще ти е по гадно...

Guest

Re: Аз ли съм сбъркана...деа знам,к`во е това чудо?!

Аз бих те посъветвала да се бориш.Защо да бъдеш сама заради някаква си курва там?Аз на такива не се давам,защото знам,че съм много повече от тях.Попадала съм в ситуация като твоята.Не се oстaвих на онази...Ако успееш по добрия начин-ок,ако не,влизаш в играта и го печелиш отново. Ама това вече е в случай,че си струва момчето.Айде,прецени си и успех.

Мега фен

Re: Аз ли съм сбъркана...деа знам,к`во е това чудо?!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз бих те посъветвала да се бориш.Защо да бъдеш сама заради някаква си курва там?Аз на такива не се давам,защото знам,че съм много повече от тях.Попадала съм в ситуация като твоята.Не се oстaвих на онази...Ако успееш по добрия начин-ок,ако не,влизаш в играта и го печелиш отново. Ама това вече е в случай,че си струва момчето.Айде,прецени си и успех.
    Не курвата е главното, а това, че момчето И се натиска с курви.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Ми Добре След време тои ако тръгне с нея и след време я напусне пак заради няква кур*а ко щте стане това момиче ( В случая автора на темата ) пак щте Тъжи
    По Добре не мисли за него

ami vie ne ste gadjeta i si pozvolqva da pravi kakvoto iska,zareji go po-dobre dokato ne e stanalo kusno
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми моя съвет е да се откажеш от всякакви връзки с него.Този човек не знае какво иска и от коя го иска.Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек, колкото и да го харесваш, защото после наранената ще бъдеш ти

де натегай го дееееее
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Град
    на плажа =)
    nameri si drug !!! ne zabravqi pogovorkata sled mom4e i avtobus ne se ti4a .. sledva6tiq e sled 5 minuti

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Цитирай Първоначално написано от I don't know who I am
    Ти знаеш отговора. Просто не искаш да го приемеш. Говори с него и ако продължава така просто се откажи.
    =D>

Къде отиваш ти, може би ?
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ми моя съвет е да се откажеш от всякакви връзки с него.Този човек не знае какво иска и от коя го иска.Няма смисъл да се занимаваш с такъв човек, колкото и да го харесваш, защото после наранената ще бъдеш ти
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    ami vie ne ste gadjeta i si pozvolqva da pravi kakvoto iska,zareji go po-dobre dokato ne e stanalo kusno
    i az taka mislq

Момиче съм ! ! !

Guest
    ooooollllllllllll

Супер фен
    ti na kolko si na 12 ili 13

Guest
    Не,не съм на 12,или 13.На 16 и половина,още 4,5 месеца и ще направя 17..Но не го разбирам това момче.Мерси за съветите,ще се опитам да го забравя,колкото и да е непосилно за мен.От опит глава не боли.

Мега фен Аватара на koalka
    Много добре знае какво иска-иска да е и с двете ви.Така му е най-добре, има мечтаното разнообразие, не е с едно момиче и си мисли, че ти ще го търпиш, защото го харесваш.По-добре се откажи от него, защото това момче, каквито и чувства да има те не са сериозни и не може да ти е верен, както предполагам би искала.Ако искаше да тръгнете, до сега поне да се е опитал, но и той е лаком и иска и двете...Не е нужно да губиш приятелите си, просто преставаш да обръщаш внимание на закачките му и на погледите му.Отказваш се от него, има много други момчета, да не е само той.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си