Харесвам си едно момче,бяхме заедно няколко пъти и след това само си говорихме.Доста тъпо,знам го,но е факт.Та не мога да го разбера какво иска от мен от нея.Изпраща си ме до нас,излизаме,говорим си,пише ми в скайпа,гледа ме малко странно......НО в същото време се целува с друго момиче в дискотеката вече няколко вечери подред.Аз не ходя,защото не искам да ги виждам,и да се излагам пред хората .Та въпроса ми е,според вас какво иска този човек?Да уточня,че другата е курва и не се съмнявам,ако вече са спали.Той да кажем да е на 15 да не знае какво иска,а той е на 19......Аз такова чудо не съм виждала до сега.Харесвам го много,но не мога да го разбера какво иска.ту с едната,ту с другата.Когато на дискотека я няма аз ходя и при мен идва,но естествено вече се сдържам и въобще не му се натискам,говориме си,но погледът ми много издава.Мисля,че на всеки,който ме е виждал как го гледам е 1000% убеден,че го харесвам,че дори самият той.Движим се повечето пъти в една компания и понякога като днес се чудя въобще какво правя там,защо не се отдръпна от тях и да го забравя...Но имам мн добри приятели там и не искам да си прекратявам връзките с тях,заради 1 момче.Етапа на сълзливите истории в живота ми отдавна е минал,дори да искам трудно мога да се разплача за някой,на който не се интересува от мен от моя гледна точка.Само че ми е супер гадно и не знам какво да правя...да се опитам ли да направя нещо по въпроса за нас,да не го ли правя,да си говоря ли с него,или не...? Приемам всякакви съвети...10х предварително