Можете ли да ми дадете някакви съвети и методи,как да стана по-импулсивна,емоционална,раз крепостена,естествена..?
Винаги ми е било трудно да бъда такава,защото по принцип ми е трудно да изразявам емоциите си,не обичам прекалената показност,притеснявам се прекалено много от мнението на останалите,какво мислят за мен и как ме възприемат отстрани,не съм никак независима,въпреки че съм на 18,не приемам критики,обиждам се прекалено бързо и от най-малкото нещо,не умея да се шегувам,оше повече пък да се самоиронизирам,нямам смелостта нито опита да бъда забавна,нямам и самочувствие(въпреки че като външност съм добре),постоянно премислям нещата и правя планове отдалече,понякога съм прекалено сериозна и дисциплинирана,а това вбесява самата мен,а и хората около мен нямат нужда от такива"съвършени"хора..
Всички(момчетата нАЙ-ВЕЧЕ)харесват импулсивните и емоционални момичета,тези без задръжки..
Въпросът ми е как да постигна това?
Ще съм благодарна на всякакви идеи,за това как да променя това,което ми създава пречки и да стана такава каквато винаги съм желала..