- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм !!!
Хора моля ви помогнете ми вече съвсем се обърках...
Има едно момче с което се запознах на един лагер.Цяла седмица не се отделихме един от друг.Обаче сега когато се върнахме се оказа , че той си има приятелка пък аз не ща да им се меся... Защтото винаги когато си "другата" идват още и още проблеми... Сега реших да не се занимавам с него и да го забравя ама... не е лесноНа всичкото отгоре се оказа че той не само ми е съсед но и учим в едно и също училище... Напоследък се правя че не го виждам и го подминавам в началото имаше някакъв ефект... той ми се беше разсърдил обаче се оказа че му е минало и отново ми говори.Главния проблем е че всеки път когато се срещнем осъзнавам ( а и той ми го е казвал) че има чувства към мен а всъщност нищо няма да излезе...
Дайте ми какъвто и да е съвет pls [-o<
Ами миличка в кофти положение си, но моя съвет е сега да не предприемаш нищо, щом си има приятелка.Най-добре е според мен да го изчакаш да скъса с приятелката си и чак тогава да предприемаш, каквото и да било.Дано съм ти помогнала![]()
i i moq savet e da go iz4aka6 da skusa s gadjeto si a i 6tom kazva6 4e ima 4uvstva kam tebe sigurno skoro 6e se razdelqt i togava deistvai![]()
Ako mislish 4e toi te haresva i ti so go haresvash 6to ne napravish taka toi da skasa s pr-kata si i vie da stanete dvoika![]()
Да, определено гадна ситуация, но все пак защо не поговорите?Може да има ефект, кажи му, че имаш чувства и го питай дали той може да ти даде шанс.Той и толкова държи на приятелката си, щом се занимава с друго момиче.
е по егоистичен отговор от тоя просто няма на к1де...Първоначално написано от Vik1tO`
По Темата :
Щом казва че има чувства к1м теб... изчакай.. времето ще си покаже..
abe znae6 li kvo ti predlagam zna4i hodi i pogovori s nego vij az znam 4e izob6to ne e lesno oba4e trqbva govori s nego i mu kaji 4e bi trqbvalo da e s teb 6tom i dvamata imate 4uvstva edin k1m drug i toi trqbva da izbere ili teb ili neq a tova deto ti go e govoril 4e ni6to nqma da izleze toi p1k otk1de znae a? ne prosto mom4etata sa si tAkiva ama az ti predlagam hodi govori s nego ako iska6 daje ot moe ime go pitai otk1de znae 4e ni6to nqma da izlezei ako ima 4uvstva go pitai za6to da ne probvate? vse pak ''ot opit glava ne boli''