- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да ме свар6и гадвето без 6пакла и секс а само с пръсти??
пробвахме и няма6е ефект моля помогнете?!!!
![]()
JeNaTa TrQbVa Da Se ObLi4a TaKa 4e MyJeTe Da IsKaT dA sE sYbLeKyT...
Задай въпроса си по-адекватно и грамотно, ако искаш да получиш някакви отговори.![]()
ogramoti se malko predi da postva6 nekfi temi
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Не виждам кое му е смешнотоПървоначално написано от monika iovcheva
Може би първо трябва да се научиш да пишеш :P Щото лично аз не разбрах въпроса ти
![]()
![]()
Е, той това, ако не може да направи, къде изобщо е тръгнал?Да дойда ли аз да му покажа?
![]()
![]()
i can be your girl.
i can rock your world.
is this love that last forever?
never let you go
`cause i love you so.
baby, you`re my soul.
Оргазмът не е математика - това+онова*еди какво си време=оргазъм.
Така написан въросът(неясно и неграмотно)..ми изглежда нещо като :
Как гаджето ми да ме стимулира с пръсти,така че да свърша/без секс,без шпакла/,а само с докосвания...е,ми лесно е,просто трябва да знае къде да пипне и как точно. Аз доста често свършвам само,протърквайки се около него или докосвайки ме/ако съм мн разгорещена,възбудена и мн ми се иска секс оо..мн малко ми трябва!!/,само да знае къде предпочитам и целият свят е мой..мм стига,че сега ми се приискаА гаджето ми тая вечер е извън града
Та,покажи на своя приятел къде ти харесва да те пипа и как...и дано да свършиш!
Не ти схванах въпроса-поне следващия път пиши както трябва![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
[quote="мацка от класа"]Така написан въросът(неясно и неграмотно)..ми изглежда нещо като :
Как гаджето ми да ме стимулира с пръсти,така че да свърша/без секс,без шпакла/,а само с докосвания...
зна4и...тъй като съм малка за секс,а 6пакли не искам да ми правят,няма да уто4нявам за6то..иска ми се на мен и особено на гаджето ми да ме свър6и само с пръст т.е да стигна до оргазам..пробвахме ве4е и се ма4ихме 20 мин сиг,бе6е ми мн голям кеф но не свър6их, а той направи вси4ко възможно за да стигна до оргазъм!!бърка ми с пръст,гали ме разтрива ме,абе си4ко си бе6е на мястото прсто се 4уда дали проблема не е в мен..или просто трябва пове4е не6та да правя за да стигна до желания резултат(секс,6пакли),но тъй като неискам нито едното нито др..нз какво да направя?!?!
сажалявам о6те един път за некоректно зададеният въпрос..дано сега ме разберете!!!
Специално аз съм свършвала само от пръсти и най-ми харесва като прави въртеливи движениа, ама при всеки е различно.Така че трябва да експериментиратЕ.И най-важното е като започнете да не мислиш дали ще свършиш или не, щото ти гарантирам нищо няма да се получи.Просто се отпусни и се отдай на удоволствието!
Малка за секс била.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Та ти вече не си девствена, драга.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
![]()
![]()
ave na vas kvo vi stava be vie ste ludi gasi i perverznicite we
![]()
![]()
![]()
Бухаххахахахахахаха!!! Както каза някой по горе... ти вече не си девственаТъй че защо мъчиш момчето а не му пуснеш..Това като в една друга тема.. "давам му отзад защото съм девствена"..И това с шпаклите...да не ти мерише на рибка оная ти работа че не искаш? Извинявам се за грубоста си ама.. то бива бива ама чак тъй ..
![]()
На 14 години си и ми говориш за оргазъм ха ха.
kak ne vi e gnus da pravite takiva otvratitelni raboti ve![]()
4udq vi se na akal samo sa sex li mislite i za barkane v p..........sorry za dumite ama napravo me obihte
![]()
Първоначално написано от Girl````
и каква е тая мания от вас моми4ета на 14г секс? искате го ама без секс без 6пакли4ки(не знам кво е тва)
без оттпред....незнам кво си вярно ве4е не си детствена щом с пръсти ти е баркал тъй 4е не мъ4и мом4ето ми му пусни
на4и нау4и се да пишеш и тогава създавай нови теми!!! ААААААА Къф беше въпроса???![]()
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
samo ne razbrax za6to da ne sum destvena??? i dr koeto e za6to na 14g da ne govora za orgazam stigala sum nqkolko puti do takav prosto sega ne moga a tfa 6to neiskam sex ii 6pakli si e moq rabota 6tom ne mojete da mi poognete po vaprosat koito me int ne koentiraite ni6to dr-ne vi pitam!!!!![]()
виж кво като си направила тема ще търпиш всекви мнения...и аз като направя някоя тема и като има и лоши мнения аз се поу4авам от тях...по добре направи и ти така...освент тва не е ли логи4но 4е щщом ти е бъркал в оная работа не си детствена все същото е...като не е с пенис ще е с пръсти....ква е разликата,,?Първоначално написано от Анонимко
tva 4e mi e burkal s prusti ne zna4i 4e ne sum destvena pro4etete malko kade se namira cipata na jenata tq e pone na 7-8 sm na vutre taka4e toi ne moje da me e otvoril s prusti a i da be6e mene 6te6e da me zaboli ili da te4e kruv a az ni6to takova ne sum usetila,daje toi kaza 4e se mu4il da dostigne do cipata da q pipne pone a ne mogul taka4e tq e mn po navutre ot tfa deto toi e burkal
![]()
Едно момиче е девствено, докато не й вкарат пенис във вагината. Доколкото чета при нея не са .. => девствена е . А относно възрастта .. малка е , да .. ама все пак поне не се е*е наред.
А за оргазма .. мисля, че трябва да се отпуснеш, а не да мислиш за края. И няма да е лошо да му кажеш къде да бара.. при всички момичета е индивидулно. Освен място можеш да му казваш и силата на натиска каква да е .. и разни такива. Пък и ако , докато те гали долу, те целува по врата, гърдите, ушите и ау .. няма да ти е зле , мисля ..
ама вие си знаете..