Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
Цитирай Първоначално написано от ivelin9021
na4i edno momi4e zapozna ni ob6t fr v 4ata i NALI s neq izleznahme na kafe i NALI vidqhme se i s neq NALI purvo se razhojdahme i si lafihme i NALI posle otidohme na pazar s neq i NALI po magazinite az q pregurnah i tq ne me otblusna daje naprotiv i NALI 2 4asa sme se razhojdali pregurnata i NALI posle tq vide edni neini fr i NALI te q karaha da hoi s tqh na tq im kaza 4e e mene i nali si ostana s mene i kato NALI si trugvahme na razdqla edni takiva pogledi i az q celunah o buzata i sa nz kfo da prava shtot nz dali tq ima ne6to kum men i nz kfo da predpriema super obarkan sam.. DAITE NQKUF SAVET KFO DA PRAVA! MERI PREDARITELNO!
ot tova "nali" ne mojah da razbera mnogo,ama mislq 4e te haresva
naistina s tova *nali* malko taka *nali* me poobarkva6 *nali* oba4e vse pak tq taka...*nali* 6tom ne ti e kazala ni6to i 6tom e re6ila da ostane s tebe *nali* zna4i i e bilo priqtno *nali* s tebe i sledovatelno *nali* tq te haresva taka 4e moje da napravi6 *nali* o6te edna kra4ka i da q pokani6 *nali* na diskoteka *nali* na kafentze ili nqkade drugade! are uspeh4e!