- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- От какво ти е писнало?
От всичко![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-вече от училището... тази година ми е доста напрегната... да не говорим накрая какво ще е ...
А иначе може би и от ежедневието ми... у-ще, у нас на компютъра... учене...уроци... малко излизане ...
Искам промяна.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Писнало ми е от всичко!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
От всичко ми е писнало.Даскало,това,онова, от всичко...Освен от любимия човек,от когото никога няма да ми писне![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
шшш генгста , мн си зъл ... негър такъвПървоначално написано от niGGa
![]()
От нищоНяма такова нещо, от което да ми е писнало... Обичам училището си, дори не ми се завършва тази година. Обичам семейството си, и въпреки че баща ми е едно нещастно копеле, пак не ми е писнало от него, защото дори не мисля за това. Простотията около мен... честно казано не си струва да се ядосвам и да се дразня от нещо, което така или иначе никога няма да се промени, ами ще става още по-зле. Прекалено млада съм, за да си тровя живота и да се нервя за чуждите грешки и постъпки. Обичам живота си, защото всичко хубаво ми предстои от тук нататък...
![]()
Хубави думи от едно младо момиче. И на мен ми е писнало от всичката простотия около мен и не само около мен ами и в света. Обществото върви много на зле, не се знае до къде ще стигне. Няма какво да се оплаквам, защото верно ние младите сме бъдещето на страната си, обаче както сме тръгнали по тоя път...... просто не ми се мисли.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
А и едно общество не се променя току така, иска се време, искат се силни хора със силна воля, които могат да отстояват мнението си.. но принципно ако има 10 глупави хора и 1 свестен.. то този 1н не може да се пребори с тези 10. Малцинство сме свястните хора, които искаме да си подредим живота, да го направим по-добър, но като сме заобиколени от толкова гламави хора, ще стане много трудно, но поне нека опитаме !
=D>Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Простотия винаги е имало и винаги ще има, но за мен няма смисъл да си тровя нервите заради някакви си недорасли келешчета, които си мислят, че света е техен. За мен нещата стоят вече по много по-различен начин. Преди години, все се възмущавах на идиотите по улицата, на тъпия ми алкохолизиран баща, който има близначки, а му е през оная работа за тях, на пародията в училище, на деградиращата младеж... Не искам да казвам голяма дума, но след моето поколение (набор 8Първоначално написано от cherinka
, нещата почнаха да излизат извън контрол. Винаги съм избягвала да слагам под общ знаменател, но нещата вече не са както бяха преди.
Съгласна съм, че има и свестни деца, кадърни хора, които знаят какво искат и се стремят да го постигнат, но те са все по-малко и по-малко... Сякаш простотията около тях взема връх и те не могат да се справят с нея. Нормално, много по-лесно е да се слееш с тълпата, отколкото да се отделиш от нея и завинаги да останеш отлъчен, черната овца и т.н. Друг е въпроса, че понякога по-лесния път, е грешния...
И все пак, вече почти избягвам да мисля на тази тема. Гледам си своя живот, своите мечти и своите амбиции. Какво ми пука, че вече се ебат на по 12-13 години; какво му пука, че едно 15 годишно момче пише родината си с малка буква; какво ми пука, че децата не казват "мамо" или "тате", а вече като модерни хора се обръщат по именно към собствените си родители??
До такава степен са се влошили нещата, че не ми пука за останалия заобикалящ ме свят. Пука ми за моя живот, моето семейство, моите близки. Другите да се оправят, който както може...
Писнало ми е да виждам празни лица...
Писнало ми е от злобари.
Писнало ми е от хора, които не ценят живота.
Писнало ми е от такива, които се радват на чуждото нещастие.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
От заобикалящата ме простотия![]()
ИМА НА СВЕТА ЕДИН ОТБОР -
ЖЪЛТОЧЕРНИЯТ!
И ГОРИ ЗВЕЗДА, ЕДНА ЗВЕЗДА -
НАЙ-ВЕЛИКАТА!
ЗА ЕДНА МЕЧТА, ЗА ЕДНА ЛЮБОВ -
ЖЪЛТОЧЕРНАТА!!!
ЦЯЛ ЖИВОТ БЛЕСТИ, ЦЯЛ ЖИВОТ ГОРИ -
ВИВА КАНАРИ!!!
От много неща![]()
От семейството и училището най-вече.![]()
От възможните, може би училището.Не от хората, а от ученето, но и то си трябва.
Писнало ми е от хора, които не могат да приемат факта, че не винаги са прави.
Писнало ми е от бясното желание на някои хора да изпъкват.
Писнало ми е от факта, че хората само търсят за какво да се мразят.
Писнало ми е от гадното ми главоболие, което ме мъчи от седмица насам...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
определеноПървоначално написано от Jamalska
![]()
От родителите ми. не мога вече да живея така. Искам СВОБОДАААААААААААААААА!
Писна ми от всичко
най-вече от играта дребна
Писна ми да се крия и дебна
и да вярвам че ще дойде моя час,
когато своя удар ще направя и аз
Иначе пуснах вот за живота (ама благородно звучи 'Пуснах вот за живота')
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Писнало ми е от лицемерите около мен, повече от половината ми познати са такива... И от простотията, която вече надхвърля всякакви граници... Пфу!
Писна ми да ми се късат връзките на кубинките![]()
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...
Писна ми от еднакви хора.
Писна ми от момичета с бретончета.
Писна ми от натруфени кукли, които целят да изглеждат като поредната новоизгряла пор... ъъъ, фолк-звезда.
Писна ми от надутите хора. От тези, които се мислят за нещо повече от другите.
Писна ми от хорските завист, лицемерие и подлост!
И от още много неща ми писна, но... 'Айде, ще се огранича дотук. :)
от простотията разбира се, че нея я има навсякъде![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
най-ужасното нещо - еднообразието.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
+ 1Първоначално написано от Бунтар
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!